Ne pamtim dal' sam sjeo tamo iti jedan jedini put u zadnjih 10-15 godina.![]()
Budimo realni.
Najavljena je ranije nestašica vode u Tivtu zbog prikljucenja kotorskog vodovoda na regionalni.
Moglo je to i da se sačeka pa tamo nedje u septembar, oktobar a ne ovako da se tivćani ljute.
https://radiotivat.com/2026/06/24/po...-9-do-20-sati/
Svake godine se iz ovih ili onih razloga ljeti obustavlja isporuka vode po cio dan na 40 stepeni.
Mene kao gradjanina koji placam visoke poreze i prireze, zabolje dupe za njihove radove. Neka ih organizuju na nacin koji nece uticati na zivote ljudi. Postoje mnogo mjesta na svijetu gdje se tako organizuju radovi, ne treba nista da izmisljamo, umjesto da se ponasamo kao da smo u pakistanu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
To meni ne pije vodu.
Imao sam klijente koji su rezevisali auta s preuzimanjima u Sutomore, bili su rani booking, za April recimo, rezervisali u februaru. Nedje sredinom marta su me zvali da prebace preuzimanje u Iberostar Budvu, jer su bili u tamo prebaceni od strane hotela, Sutomore jos nije otvoreno za njegove datume.
Mislim da su otvorili prije nekolilo dana zvanicno.
Inace zvao me i neki "klinac" s recepcije hotela u Sutomoru, "šef mu je rekao da trazi ponude" sa upitom oko odredjene vrste vozila, komunikacione vjestine na nivou pijacne prodaje '96.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks