Да видимо кога доведу да игра четворку. Требаће их пар. Да не буде четири бека и Руди. Супер смол бол. Или рачунаш Ају си дао 122М да улази са клупе. Можда. Не разумијем се очигледно.
vijest me zatekla dok sam prelazio ulicu u jednom povecem gradu, dok je na crvenom svjetlu 50-ak metara daleko cekao tramvaj. malo mi je falilo da sjednem tu, nego me cimnuse za rukav onako prebledjelog.
to je sve sto imam da kazem na ovu temu. odnosno, sve sto imam na ovu temu sam rekao 5 dana nakon sto je tim kahnelly otpoceo operaciju unistavanja sampionskog tima i ne bih dosadjivao vise.
a sad, dopustite mi da pronadjem pogodno drvo sa cvrstom granom za neke licne potrebe.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Да видимо кога доведу да игра четворку. Требаће их пар. Да не буде четири бека и Руди. Супер смол бол. Или рачунаш Ају си дао 122М да улази са клупе. Можда. Не разумијем се очигледно.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
slobodno se i ti i ja razumijemo vise od ovoga koji je placen desetine miliona za ovaj masakr.
kao bonus, dobili smo i josha greena od 15 miliona, da nam slucajno ne ostane neki cent za nekog visokog. i placamo tax za ekipu koja ce zavrsiti 12. na zapadu. gdje samo nalazimo ove likove? i sta cemo narednog ljeta? koga cemo pokloniti nekome uz koju doplatu.
S druge strane, ko kaže da su jaki nadimci u modernoj NBA mrtvi? And i Lamelo su već prozvani "Hit and Run", fenomenalno.
znaci od danas do 2033-e, minnesota od pikova ima 3 svoja iz prve runde gdje ce neki od timova imati opciju da se zamijeni i jedan pik iz druge runde od memphisa (2030-e), koji ce dobiti samo ako memphis bude medju 10 najboljih timova. ima se, moze se. samo bahato. to se zove all in.
samo bekovlje imamo. od toga dva max igraca i jedan koji je upravo dobio petogodisnji ugovor. TJ shannon je imao solidan play off. hoce li se divo vracati ove sezone, niko ne zna. finch do sada nije bas forsirao rukije. navodno je sve bilo dogovoreno sa bonesom i conleyem, sad ne znam koliko bones ima smisla i sta sa clarkom. ne vidim minute za evansa, mada kako je krenulo, ovaj ce trejdovati i edwardsa, pa se mozda i otvore minuti.
Sto napravise Horneci, po ko zna koji put.
28-10 su bili od januara, Lamelo u svakoj petorci koja je valjala, najveci + s njim i oniga dadose i ostadose bez pleja.
Sad Kon, Bred i Majls nazad u nebitnost.
Gledajtesad u Soti kad Gober i Beringer krenu da trpaju kos.
Musa Dijabate je uz Mela bio igrac.
Sad nek radi u MekDonaldsu.
Last edited by avet; Today at 14:42.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pustili su oni dosta dobrih igraca ostatku lige poslednjih godina.
To me navodi na to da i dalje nisu zainteresovani za boljitak.
Melo moze biti pogodak ili promasaj.
Olaksace igru Entu i centrima.
Biti ispovredjivan i los po kompetitivnu kosarku je realna mogucnost.
Zaokret je bio potreban. Vrv vjeruju u rezervnog centra, a na cetvorku nek dovedu Isaka Bongu.
Nek pojure Obi Topina i ima da grme.
Moze lu Bron u Majami? Ta ekipa bi grmljela.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks