Nije samo za extru, nego za sve
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
a ne zoves? e svasta
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa da me košta više nego radnike sa platim![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti si rumun svoje kuće - u potpisu Gagi![]()
Ja nikako da se nakanim da se vratim teretani ali zato svaki dan evo mjesec ipo (baš svaki dan) doma odradim s bućicama trening za ruke, ramena, odradim sklekova, trbušnjaka, korigovao ishranu drastično i rezultati zbilja dođoše, spustih se ispod 100kg prvi put posle 15 godina čini mi se i jače. Poručio i neki protein i kreatin koji ću pit svako jutro kao doručak uz maline/ovsene itd, ima brdo recepata (uzeh ovaj portable blender), uglavnom zadovoljan skroz.![]()
Ja nešto kreatin ne mogu, probah zimus i batalih ga, a vele valja za sve i svašta i za glavu čak
Ne sviđa mi se efekat, snagu mi malo digne, ali sve u svemu eto vi ga tamo
Pravi mi recimo razliku, minornu, što sam smanjila unos žumanca nećete vjerovati, pa ga ostavim za sos, čorbu ili đeci dam sa šećerom![]()
Ubaci neke visezglobne tzv compound vjezbe, npr 3 puta nedeljno full body 6-7 vjezbi i na konja si.
S njima ces postic mnogo jaci efekat od izolacionih vjezbi. Izolacione ubacis ako imas vremena jos jedan trening nedeljno, pa da se vidi raskosni biceps i triceps
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Istrcah po brani na Krupac do zatvaracnice i nazad, znaci mogu
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Pozdrav. Ima li neko savjet gdje se mogu kupiti ploče tegova i šipke,jeftinije nego u radnjama? Da li ih neko prodaje ili pravi? Zahvalan za svaku informaciju
Mislim da ti je najpametnije da pregledaš tender oglase, možda ima i koja stranica na fb tipa kupi prodaj. Većina ljudi koji kupe takve stvari ne koriste ih duže od par mjeseci jer precijene svoju volju da rade nešto u kućnoj varijanti pa obično žele da oslobode prostor od opreme. Bude znatno jeftinije nego da se kupuje novo. Ponekad se desi i da neko zatvara teretanu pa i tu bude rasprodaje, ali to nije baš toliko često.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja kako dodje jun/ jul zatvaram sezonu treninga svake godine do septembra a to bude i skoro oktobar realno. Kad dodje na 32 - 34, cao![]()
Mialim da aktivnosti ne treba prekidati ni ljeti
Osim ako nisi neki tinder pro pa svaku noc ili drugu rokas kardio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pretpostavljam da ti treniras kuci... Ja dok udjem u auto, skuvam se 4x do gyma, pa opet skuvam trenurajuci... Pa dok se vratim nazad, klima auto u pravcu do tamo a kad se vracam klima upitna... Ovako se tacno uzelim opet pa ponovo a i nisam krenuo na olimpijadu realno niti imam probleme sa kilazom... Ljeto je za druge aktivnosti...
Da,kući i povremeno na Goricu,sad ljeti slabije na Goricu,ali doma imam sve što mi je potrebno od sprava i džak.
Iz bazena ne bih izlazio,ali ne onog otvorenog,samo zatvorenog,to mi je ljeti kad je rest day,a da prekidam,ne bih se osjećao dobro.
...
Prije sat odradio,sreća pa je zelenilo okolo,jer već i noći postaju tropske.
...
Boltovom brzinom sam odradio wo,i iskreno,malo pod strahom,rekoh BOG jednom spašava od groma i munja,neće 2 x
Sad istezanje i navalica na večeru i after
Uzgred,ja koji se znojim minimalno,2 sam peškira sad nakvasio i to dobro.
...
Cilj je kakva god aktivnost 2-3x nedjeljno bez prekida, narednih 5-10god, ako pozivim
Ti si Al redovan, respect. Moram probati da visim. Bice ovako nesto haha
A poživićeš ako BOG da do 101
Ovaj,dobro je za kičmu,a kičma je stub svega,zato sam zapeo da stignem do 3,doduše Pinterest me bombarduje sa sličnim sadržajem,pa rekoh kad već mogu 2 min,što nije lako,aj da stignem nekako do 3min,ne idem dalje od 2,10 danima,1 od glavnih razloga je što baš nikako ne podnosim vrućinu,iako sam se podigao usred PG.
...
Hvala ti na lijepim zeljama. Koliko god da da, dobro je
Pg ljeti kao pod sač. Ali dobro imate bar rijeke, bazene.. nema da se zalite![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks