Originally Posted by
moon safari
dodaj i wigginsa na listu, iako nije big man.
jeb'ga, to je malo i do americkog 'ajmo da radimo bilo sta, da ne bi ispalo da ne radimo nista', a nekad je bolje da ne radis nista, nego da upadnes u kanalizaciju koju si sam sebi iskopao. sad je sve vrcenje u krug i spustanje nivoa kvaliteta. randle poklonjen, napravilo se mjesta pod salary capom, ali ne vjerujem da mozes da nadjes boljeg igraca (ili igrace) od randlea za manje para. moze li naz doci do all star nivoa? tesko. ayo 5/112 mil se prica da je zavrseno.
giannis u heat, miha? mislim da ste relativno okej prosli, mozda malo preplaceno, ali vjerovatno fer. sad sve zavisi od giannisovog zdravlja. imali ste visak bekova, klupa ce biti malo tanja, ali navatace se 2 sutera i 1 visoki da popune rotaciju. mitchell, powell, wiggins, giannis, bam je bas dobra petorka, plus smith, larsson, portis, fontecchio (ako mu ne istice ugovor), jovic i jos 2 veterana sa klupe je okej.
Mislim da je Heatu jedan od vecih problema sto vele najvjerovatnije i Powell i njegovih 22 koseva ode u free agency. Treba i to zakrpit.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bookmarks