Vidjeh jutros auto za koje sam pomislio "evo ga još neki novi kinez" kad ono BMW.
Imam dojam da svi kopiraju Kineze, a Kinezi dizajniraju auta tako što gledaju futurističke filmove 80ih i kopiraju odatle. TikTok na točkovima.
To sto pricas ne postoji
Ali ne postoji
Vise trosi na eko petrol od ostalih pumpi a sve pumpe u zemlji gorivo sa istog mjesta dovlace
Ali dobro
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Vidjeh jutros auto za koje sam pomislio "evo ga još neki novi kinez" kad ono BMW.
Imam dojam da svi kopiraju Kineze, a Kinezi dizajniraju auta tako što gledaju futurističke filmove 80ih i kopiraju odatle. TikTok na točkovima.
navici cemo se na ove linije i za dvije god ce nam to biti lijepo i standard ... nekako to dodje tako
ali generalno ne znam kome se svidja izgled EV-a , posebno nazad oni stopovi ono je pakao
treba sad kupovat i u garazu nedje parkirat starije modele , to ce za 10-15god da se placa suvim zlatom ... kao sad sto kockica kosta boga oca tako ce i ovo samo sto sad mnogo brze napredujemo pa ce i brze to vrijeme doci
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ps. Sjecam se kad izadje BMW 5 E60 , ljudi grdje mi nista tad nije bilo od toga auta . ali posle nekog vremena mi se svidjeo![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni nikad nije bila grdna, samo eto drugačija. Nova serija 5 nema šanse da mi se svidi ni za 15 godina. Da mi je pokloni sad neko na prodaju bi išla odmah, M5 isto. Kakav gadluk od kola, pi. Bilo je priče o tome, ne znam koliko je tačno da je njima kinesko tržište najbitnije, ubjedljivo i da im nije više bilo isplativo praviti automobile za kinesko tržište i za ostatak svijeta (na dizajn mislim) pa prave global automobile, po kineskom receptu. Iskreno, tako mi i djeluje, kao kineski potpis.
Što se sedmice tiče E38 pa ako baš moram još neku da navedem kao 2. mjesto to bi bila F01/04. G11 i G70 uključujući i E65 mrčenu ne bih komentarisao, kakav li je to prelaz bio sa E38 kuku![]()
![]()
Last edited by BiTrAtE; Today at 09:18.
Nema toga kome se E38 i E39 nijesu dopadali kad su izašli. I sad su lijepi.
E ne dijeli gen sa dedom...
![]()
Stvarno i E65 i oni farovi qq , dan danas mi je ocaj kad je vidim
Nista bez cika Kuretove sedmice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto mislis, koji je razlog, zasto trosi 2 litara na 100 km vise sa tim gorivom?
Prema tome, šta da ti kažem?
Za potrošnju nisam obraćao pažnju, ali sam primjetio bolju vuču sa dizelom sa Hife u odnosu na onaj sa Eko pumpi. Dizne su mi na samom limitu što se tiče tuninga, pa mislim da je baš tad izraženo i da se može primjetit razlika tj. da nije placebo.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Anyways, prosjecna nedeljna kupovina vozaca bmwa...
Novo deklo, novo pcv crijevo, sve 4 stope motora i menjaca.
Kad sam vec kompletno vjesanje odradio i spustio ga, da se upotpuni sa ojacanjem...Aluminijska ultra lagana koska-strut brace, a prilicno debela.F30 ima fabricki brace koji veze koseve sa fajervolom, ali ne medjusobno.
Dpf nema odavno, a pletenica je uzas(neko je ugradio par mm duzu i komplet auspuh vibrira na 1100rpm), uzeh RM motors downpipe. Jos ne znam sta cu skroz pozadi na kraj, imam neki jap style protocni lonac sa izlazom od 4 inca. Ali me strah da ne bude bas preglasno, pogotovo zimi, jer ima "duboki ler gas" u mapu, i bas brunda na ler.
Cekam jos remenicu alternatora, pa da se krene u refresh.
![]()
Koje ti ovo deklo?
Topran, pa koliko bude drzalo.Originally Posted by TAKUMI;[URL="tel:6295460"
Svakako mislim da motor ide napolje sledece sezone na unutrasnji refresh
Malo ce izrzati.
Kupujem li nove sarafe za drzac dizni?
Ne, samo dobro ocistis navoj i rupe.
Nalazim info da su torque to yield odnosno da se istezu?
Neko je jednom dihtung dekla radio, ne vjerujem da ih je mijenjao...
Na 300k i grdilo ciklusa grijanja i ladjenja, da ne ostane u glavu?
Da ne rizikujem zbog 20-30e? Nego i ti aftermarket boga pitaj kakvi su
Ne moras nista da diras. Ja to ne mijenjam nikad i nisam imao problema.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks