Svoga, nego koga <3
Svaki dan je dobar za upiranje.
Srce jedno nevino Srce.![]()
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Da napravim raspored kojeg ču se držat nakon treninga i večere posle 9,10 noćas...
Pipun mi ne može ogadit ni "Pipun",ćelave breskve(nektarine) 2,3 kom,kajsije 3,4 kom,smokve 3,4 kom,banana,neču sladoled i dodatke danas,eventualno sutlijaš,eto tako![]()
...
@LjukaTheMantidis
Srce jedno.. nikad neću zaboraviti kad je podržao onaj podgorički mladi bend u Propagandu nikad.Jer je Srce.Iskreno.A publike nije bilo sem par nas Eto.A ništa on toga materijalno nema.Ništa.
Lako li je biti Rundek.Budi Veljko.Budi Čovjek.
Last edited by Bluemoon; Today at 15:42.
...i pitam ja njega a koliko ti čovječe imaš bendova..JBT kako skroman lik kaže ma samo da uspije nešto ja sam nebitan.Srce ali Srce Čovječanstva.
I pitam Raleta koji mu je pazar..i veli..ne to ne mogu reć sve je to drugarski.I sve mi je jasno.Sve.
Vuk.Stepski Vuk.
I nije on ničiji on je SVOJ.Rispekt ful Rispekt.
Last edited by Bluemoon; Today at 16:00.
Čovjek. Tata. Kralj.
Duša.Srce.Dječak.
Izvinjavam se što prekidam, ali samo da odgovorim...
Znači, ti znaaaš... Ako me put navede u južne krajeve... eto meNo, nisam u prilici da mrdnem iz NK-a ovog ljeta
![]()
Ma i Mylene sve okreće na zaebanciju
Koliko je riba u moru i još patiti... Nema čoek oko čega, realno ;D
No me AleSandra podsjetila da sam i ja nekad bila mala, pa šibnuh to. Ono - osjetih.
Čiča miča.
Sjedoh u kafanu sa ovim likom car ali car postavila na temu korone no mi tamo brišu postove.
Fašisti ali fašisti.Mislim na RU da modernija ne pomisli da mislim na njih.
Last edited by Bluemoon; Today at 17:05.
...na EU na EU
...nego za vezanje nečega oko dupeta mislim gornjeg dijela trenerki čega već to je meni zato što me jebeno mrzi da nešto nosim na ruke a moje dupe može da gleda kako god hoće isto ne zabolje.Jer mi je jebeno vruće a mrzi me da nosim oko ruke.
JBT kakve sve misli ljudi imaju kakvi su to jebeni kompleksi.
Blueee ko nam te dira, jesi li ovo na odmor?
Anyhow Dosli smo u evropu cini mi se, zadnja dva putovanja u ove dvadeset dana nema vise sekanja na pasosku nego skenirah pasos kao ostali evropljani i kroz vrata
Banja
Zezase me neki kraljevcani na aerodrom kako nas pali eu ali kad dodjosmo na pasosku njih poslase u red a mene pasos da skeniram i kroz vrata
Rekoh rodjaci, ide ovo dobro pa i vi u narednu deceniju da udjete u ovu kolonu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
lol dosta su nas mucili, a oni neka se muce jos malo. vidim i da ne dobijaju usa vize kao nekad.
doduse, ja sam se uvijek solidarisala pa sam sa mojim eu u red za greote. Bas su me cudno gledali
nothing comes from violence and nothing ever could
Grmi,sijeva...kao prije par nedelja,e idem wo![]()
...
19:50 aplikacija polazuje velju kisu u 8
Oblaka jednoga nema napolje, reko mlate ovi, odoh u setnju
20:10 gromovi i oblaci niotkuda, sreca pa nisam daleko odmaka, inace bi me strefilo nesto.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nekad je mogla dimidzana u avion...
Aerodrom Titograd
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovaj sigurno nije prokisnjavao
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo su ti ljudi seljaci bolan voze traktore nemaju ni pasoš.
Šta ti misliš kako sam se ja osjećala ka zadnji klošar samo zato što imam pasoš SCG tada da prosim ej da prosim da prođem na neko parče Planete?A komarac prelazi granice bez pasoša..ej komarac.
Kad se vratim u CG ne idem više niđe do kraja života vez prijeke potrebe nek se nose dođavola više sa pasoškim kontrolama.Meni je Crna Gora dovoljna do kraja života nakon svega.
Sorri man sorri man.
Ovo prije par dana barselona
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Radi li i dalje Bobova Bumba, prelijepi kućni bar, Srđinoga brata pored meksičkog?
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks