Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Izvini,nemoj se nervirat sinko,smijem li ja kao rodjeni Pg ured Pg da branim PG?
Ako veliš drugačije,ok,neću
Sama ova konstatacija da ih branim,dovoljno govori o tome da li ih napadaš,ili...
Odoh koju smokvu da izijem,oko mene sve North Face,ne vole smokve,valjda ti voliš sinko?![]()
...
Meni je neko reka da u teretani ima najviše Gay likova.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nema najvise ali ima dosta. Iznenadio sam se na mnoge kad sam cuo, vidio..
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tripi, zavezi i ti majicu ili trenerku, da te ne merače ti gejevi![]()
Ne znam,ja sam primijetio davno i po gradi u po Gorici,da po dupetima vežu majice ili jakne one koje očigledno nisu zadovoljne tim dijelom tijela,tako da...
Moguće da se te u Gym vežu zbog nekakvih podizača-gaća,pa da im se ne vidr ti podizači,yebi me ako znam.
...
5 supermedenih smokava,pola ćase lubenice...a tek ću bananu i nektarine makar 2...i da mi je dosta!
a da,zaboravih sladoled vanilu sa dodacima,puter badem,bundeva,suncokret,na to isto addicted![]()
...
Veli general onim Crnogorcima su svjetla ugasili poslije fajrotna a nama nisu .Reko mi smo ti pod lupom DB-a.
Ahahhaha
.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne zezaj, no svrati na kafu, da vidiš kakve mi je suve smokve donijela gošća iz Turske, melemi.
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
@tigrovo_oko ja ovu rečenicu Mylene obrnem u moj slučaj na zajebanciju jer sam u ciklusu...ahahha.
Najjače patit zbog muškarca How Yes No.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Da udovoljim i tebi i njoj, neka ide
Hvala ali što bi rekla jednom liku juče ne želim da mi iko išta želi niti udovoljava.
Meni je to teret strašan.
Hahahahha sorri @tigrovo_oko s tobom imam slobode pa nek ti bude kompliment ovo što sam napisala.
Last edited by Bluemoon; Today at 14:28.
Ahahahha
"Ništa mi slađe nema no kad mi nešto spremi muška ruka." - by Blue na onu gurmansku temu
Priznaj za koliko minuta je nestao onaj omlet sa tanjira![]()
Ahahahha prava si tigrica.Rekla sam mu da stavi masu poriluka i uživala gledajući pokrete njegove ruke u svaki pokret đe prenosi energiju svoju u omlet."Nestajao" je lagano baš lagano ja volim lagano da uživam u ukusima i mirisima i energiji koju je autor prenio.Moj odnos prema hrani je takav.
Mislim da bi Star savršeno razumio o čemu govorim.Tvoja hrana mene ne oduševljava samo zbog ukusa koji je ne sumnjam perfektan no zbog energije koju si usput prenijela.
To je meni jako bitno.
Last edited by Bluemoon; Today at 14:46.
Kandže turpijam redovno, u moju odbranu, ni dlaka sa glave/tijela
A razumijem te i ja za taj odnos prema hranisamo što meni bude u to uključen čitav proces trgovine, odlaganja, pripreme, spremanja, gošćenja drugih, e onda kad svi odu sa stola - lijepo sjednem ja i sve nestaje polako, uživam u autorki duplo, divim se sebi do imbecilnosti
A kad smo kod konobara, kako im je u opisu posla da odnose kako vide koju čašu/bocu/flašu/limenku praznu, imam anegdotu.
Đede sa društvom u kafani, doduše bila je konobarica, i jelo se pilo se, a ona svako malo dolazi i nešto odnosi. Đed popižđe, ufati je za ruku i čini joj: Dete, dok ja sjedim za ovim stolom nemoj ništa da nosiš, a kad ja odem, odnesi i ovaj sto i stolice!"
Ahahahahah tako da je kod nas nepisano pravilo da se kad većina je objedovala može ustati od astala i voljno je, ali da se ne odnosi ništa jer će ga duh đeda kastigat![]()
Last edited by tigrovo_oko; Today at 14:58.
@tigrovo_oko ova je za tebe.Od mene.
Koliko si mi impresivna.
..pisale smo u isto vreme.
Last edited by Bluemoon; Today at 15:02.
E volim Rundeka, hvala)
Što je, veli, zajedničko Rundeku i Mikelsenu?![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Čujmo i počujmo...![]()
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks