Ne zanosite se tom zabludom da nema zmija đe su blavori.
@goozica ovaj ti je koristan ako se plašiš zmija jer đe njega nećeš imati sa zmijama problema.Haha sjetih se jednog bio mi je tik pored šatora uveče kad sjednem on se iskrada i gledam ga lutka haha.Čak sam se vezala za njega.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne zanosite se tom zabludom da nema zmija đe su blavori.
Kao sto nema kriminalaca dje su policajci
Znate li nekog odgovornog i vaspitanog a da se bavi međugradskom dostavom? Šaljem povremeno nešto za primorje, živce mi kuriri nategnu svaki put.
+382 63 414111
Padrino, ok momci al malo skuplji..
Ima li neko mozda slucajno spisak zakupaca poslovnih u Gintas?![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ima li neko preporuku za dobre cepove za usi, za buku? U PG po mogucnosti.. one obicne u apoteku sto uzimam, uvijek ispanu brzo..
Ja sam ih u Okov uzimao, bilo je raznih vrsta.
Hvala, pogledacu. To je za spavanje vise nego za rad, ali bi trebalo da su dobri za obije svrhe.
Znam koja je to muka. Ja sam porucio iz Kine ove i spasile su me jer imaju granicnik i ne ispadaju iz uva. U Pg sam skoro sve probao i to sve ispada kad se okreces tokom noci
I just found this on AliExpress:
€7.27 | 3 Layer Ear Plugs For Sleep Silicone Noise Cancelling Hearing Protection, Soft Reusable Ear Plugs for SleepSwim
https://a.aliexpress.com/_c3Iz9i9X
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 22-06-26 at 15:27.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Znate li nemog ko popravlja kolica za bebe (pukla sajla)
Probao
1. Kidsland (jos cekam da mi kazu mogu li ili ne mogu, vjerovatno ce rec ne)
2. Servisa bicikala (Archi, Nino, Tempo). Nino me saslusao ali nema tanku sajlu (1mm) i problem je sa krajevima.
Last edited by starwalker; 22-06-26 at 15:41.
The more things change, the more they stay the same.
Imaju li đe kvalitetnije i duže pipalice za multimetar kroz PG? Bio u quantum i nemaju bez neke kratke.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Tesko, mogu bez ovoga pa cu lagano sacekat da dodje Temu
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks