Direktor čini mi se ljaljaš koji je prije ove funkcije prodava vaučere u neki od telekoma.
Zašto me ovo ne čudi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Posvetio se Srbiji kao i svi crnogorski pjevaci ... medeni stihopjevac ili zagoricki smrkac
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E mogu misliti kako stoje sa glasačima kad se ovime bave...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ednom-mjesecno
Nije lose ovaj produzeni... to vazi i za privatni sektor
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sad bih pristao na 30% manju platu da ne radim nijedan petak
Jedna poznanica vec dvije godine radi tako kaze drugi zivot potpuno
Dakle 29 dana odmora godisnje plus 50-52 dana petkova, plus praznici, ponesto se tu i overlapuje ali opet nisam je vidio u stres ili nervozu od kad ovako radi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Odlican je ovaj predlog u uredjenim zemljama. Mi prvo moramo da se izborimo za slobodan vikend kod privatnika, pa tek o ovome da pricamo. 50% zaposlenih ima samo jedan slobodan dan nedeljno i ovaj Zakon ih ne dotice. Kad vidim da neko pohvali ove nelogicnosti kod Demokrata odmah znam da je njihov glasac (da budem blag) i ne mislim na tebe.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Čuš kome se sviđa ovaj predlog njihov je glasač. Svima nama se sviđa ovaj predlog, kome se ne sviđa jede *****. Problem je što je predlog jasno populistički, isto kao što su recimo bili Njegoševi dani. S tim što za Njegoševe dane je imalo nekog smisla, ovdje treba odraditi prvo ozbiljniju ekonomsku analizu pa onda predlagat, a ne pecat narod mrčeni ovako, čuš mene glasače.
Uh... Kao neko ko radi remote evo 12-13 godina sve to ima svoje prednosti i mane, mada u velikom obimu zavisi i od posla do posla te koliki si slacker. :P
Ja bih nekad dao sve da radim 9-5 u kancelariji jer mi je, na zalost u vecini slucajeva, radni dan daleko duzi neko 8h radeci remote. Uz to kontakt sa ljudima jednostavno nije isti preko kamere i uzivo.
Ja da ne idem na posao kad ocu i ne odlazim kad ocu, vjerovatno bi prsla. Nekad i ne odem 2 dana, ali zato kad se vratim, produktivnija sam za par sati no sto bi bila ta 2 dana. Tako da... petak bi i ja otpisala.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ih, lako je pricati vama eto izgleda svi ste sva zivotna pitanja sredili i pare vam vise nisu tolko bitne, sta cemo za ovu ogromnu vecinu kojoj su prijeko potrebne? I oni da ostanu bez petka i bez tih para i dobro je to, snace se? Ne budalajte
Molim? Cijeli zivot rade neplacenu subotu i nedelju i sad treba da im se umanji plata?
Ja mojoj koleginici ne bi nista dirala zbog petka. Naprotiv, rekla sam joj da mi bolesna ne dolazi, sve sto ima da zavrsava joj ne trebaju slobodni dani, alko nekad prosto ne moze da funkcionise da mi ne dolazi da se razvlaci po kancelariji, jer to ni ja ne radim.
Pa neka izadju da strajkuju, evo sve neki neosnovani strajkovi. Doduse, ovi sto sisaju.
Pa to si ti, jedna u milion, svi znamo da bi se plate automatski smanjile vecini ljudi, zbog ovoga ili zbog onoga cim bi doslo do tog neradnog petka i to je tako
Baš me interesuje kako su računali da daju taj produženi vikend sa petkom nekome kome je subota radni dan? A velikoj većini radnika u privatnom sektoru jeste
Zamisli ekipe iz drz. preduzeca kako ce da gali jos jace... Ja ne znam.sto cojek to ne bi sebe priustio ako nema kakav kredit, laganeze, dodjes-ne dodjes, glava mirna, 3 dana off, san.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
I ovako ne mozes nista zavrsit u drzavnu uprsvu niti im pofatat pauze i odmore. Jos i petak…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Vidjecemo kako ce kad ih rebnu za 25-30% oce li ici na pauze
Oce ka i do sad![]()
oce, oce, kad se zabrinu za stolicu.
neka malo podju u pvt da vide kakoe
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks