Sve sto me je u zivotu zajebalo , mlitavo se rukovalo...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što se radii od AI. Konkretno Suno AI i muzika, napravi čoek sinoć hit za 5 minuta dok smo roštiljali i avetali, evo i sad pjevušim tekst i melodiju koji je AI osmislio. Sve se mijenja u tren i možda i odlazi u 3pm, taman napraviš u glavi mapu terena i on se promijeni, mapu sad mačku o rep.
E na šta me podsjeti ovaj što je bio u gardi i to za rakovicu đe sam mu ispričala kako sam se tad iskrala u kasarnu zbog jednoga hahahhah a on se prije toga iskradao na žurke pa ga kaznili.Ladno mu je ovaj bio između ostalih nadređeni..i reko šta bi ti uradio evo šta bi ti uradio da je došlo do toga da ti se civil preko vojnika ušunjao tad.Šta bi mu uradio..Veli ja bi mu pružio ruku i rekao skidam kapu kad si pored tolike discipline uvukao devojku u kasarnu.E vjerujem da bi takav je čoek.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E, vidjeh i bebu zmiju. Za sad imamo sovu, kornjacu, laste, sismise, bubamaru, leptire plave, zute. I mene![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Čorba s mesom od tih sastojaka. Liše tebe.
Ja sam glavno jelo.
Pretpostavljam da nisi lignja iz Mojkovca...
Ne, ribić s konika.
Starog alo, to je stari sad
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ma, kakvi, konyck foreva!
E vala se iznalivah za zivota, valjda nece da uvene posle mene
Svaki dan je dobar za upiranje.
Čaj ili sok od maslačka ujutru...
Ma, kakvi med...Ma...slačak!
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kome se radi, stoseonoveli ....
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Jeste primijetili na instagramu dok skrolujete u zadnje vrijeme daju kao ad insert iz neke serije i ti gledaš jedno 15 minuta (šnj produkcija i gluma ali te jednostavno vuče da vidiš do kraja, odaberu tako neku scenu akcionu) i taman kad treba to nešto što si čekao da se desi, paf, kao odgledao si 15 od 64 epizode (epizoda traje po minut recimo), da bi odgledao ostatak treba da platiš 5.99 EUR za cio vikend npr, imaš u ponudi još milion sličnih serija (da ne znam par glumaca što glume tu, mislio bih da je te serije AI kreirao. Ja kao mladi babun navučeni plati i odgledaj do kraja Djinn Under Contract (samo zbog ove glumice, zaljubio sam se bio), King Of Guns i Undercover Prison King.
Po naslovima vidite o kakvom se štivu radi, ne mogu vjerovat da su me navukli da platim da gledam ovo, na telefonu, iz ruke. Onaj instagram definitivno treba tulit, prži moždane ćelije.
To su ti drame, navlakuseima i na tik toku neke ai drame sa likovima koji lice na holly glumce i glumice, ali bas navlakusa da gledas sta ce se desit. Doduse, ovamo ne vidjeh da se placa
How beautiful is to find someone who asks for nothing but your company.
A nisam nešto istraživao, vidio sam da skupljaš coine i čuda pa možda tako otključavaš epizodu po epizodu, ali ako hoćeš netflix iskustvo, sve i odma, mora da se platiUglavnom, otkazao odmah pretplatu da mi se ne obnovi slučajno iduće nedelje i obrisao aplikaciju.
![]()
Thanks gad pa insta pratim samo zbog restorana i svirki i tako to.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Eno ga i orao!![]()
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks