@kaemse 2 do 3 puta nedeljno prolazim autoputem i nemam nikakvih problema kolega. Doduse od kad sam aktivirao VoLTE. Do tada se to i meni desavalo.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
A koji crni volte, aktiviran mi je bio volte nego vidim da nije gsm pa ce to bit da je problem bio
Ne znam nadzorise li ko autoput jer je to svim operaterima radio telenor
Postoje neki problemi evidentno ali ko to prati i bavi li se mtel vise mobilnom mrezom je pitanje veliko
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A bogme dragi kolega, od kad su pustili Semira da ode, otislo je sve u ****. Sad rollout kasni prilicno znog opreme. I tamo dje je bio dobar signal sjebali su ga. Konkretno za autoput, problem je One. Imam osjecaj da to namjerno rade ali ajde.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
iskucso sam i izbrisao od kad semir ojde...ali eto i sam vidis
Obzirom da se aspire sad raspada cimajte ga da se vrati, mozda i pristane
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Meni je signal na autoput okej, mada zadnji put sam bio prije mjesec dana, nzm je l se sta iskvarilo u medjuvremenu
Sta se desava sa mobilnim netom ove godine. Pa ovo je pakao. Mjesec ipo dana me urnise. Zali se dolje u poslovnicu, briga njih, zabodu nos u komp i kazu njima sve ok, a ne no ce reci da nije ok.
Krajem Juna je bila neka havarija u Zeleniku (HN), od toga dana do danasnjeg mobilni internet je goli racku. Dzaba im ja ovo govorim, puca im.
Svake godine je ljeti mreza u haosu, ali ova godina je rekorder.
Od 2014 sam korisnik, sasvim sam solidne pare ostavio i dzaba sve, mogu se zalit dok ne umrem, niko nista. Ne mogu danima vijesti da otvorim, a kamoli sta drugo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zalba na mail [email protected]
I ako nista ne urade onda https://ekip.me/page/users/electroni...-users/content
Ali i sezona je. Puno korisnika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 10-08-26 at 10:29.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A da odradiš speed test kao jedinstveni korisnik a ne preko rutera. Sam cudy ti je oborio brzinu na 20mb/s plus 4 korisnika i eto loše...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
E vala ocu, hvala za ovo.
Razumijem ja da im mreza nije za ovoliko posla, i navikao sam na to tokom godina.
Ali ovo sada je bas dno dna, kasne mi mejlovi i poruke na wa. Ne mogu googlr maps da otovrim kako treba, bas uzas.Ovo je sad samo za moj tel, ovo ostalo je ok dok god se gosti ne zaleOvo mi je za moj telefon, ovi ruteri sto imam za sada rade poso i ne zali mi se niko. Ali moj mobilni net je katastrofalan.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks