I'm a Virgo (2023)
https://www.imdb.com/title/tt13649510/
kakvo otkrićeThe coming-of-age joyride of Cootie, a 13-foot-tall man who escapes to experience the beauty and contradictions of the real world. He forms friendships, finds love, navigates awkward situations, and encounters his idol, The Hero.![]()
Gledamo li From, aaaa poluđeše meeeVidim potvrđena i sezona 5 kao final, dakle pretpostavljam da se u ove zadnje dvije epizode ništa bitnije neće ni desiti, pakao.
Mazohizam klasični![]()
Sami glumci su kazali da je 5. epizoda najbolja epozoda sezone, tako da ne znam šta da ti kažemNajveća prevara od serije koju pamtim, a bivao sam navučen na svašta...
Lost je imao filler epizoda, ali zato je gluma bila super i ambijent totalno imerzivan, a ovdje se likovi ponašaju kao da su u privremenoj izolaciji od korone, a ne zarobljeni u vremenu i prostoru.
The Night manager https://www.imdb.com/title/tt1399664/
Solidna,ima akcije stalno,ali gluma...onako,glavna 2 lika dobro odradili.
...
Ja batalio, dosta je bilo.
Kako se "Wire" oduži, poluđe me.
Mogli su na kraju treće sezone stati.
Stalno govorim da neću počinjati ove serije sa više sezona i vazda se za*****.
Privodim kraju petu sezonu.
Meni je zanimljivije citati razne teorije po redditu nego sama serija
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Nije problem serija, do mene je.
Ne umijem kao normalna osoba da polako gledam seriju, nego kad počnem, ne stajem dok je ne završim. Bukvalno ne gledam ništa drugo. Većinu slobodnog vremena tome posvetim, što nije normalno.
Zato su mi najbolje ove serije sa 6 ili 8 epizoda, omunjim to za par dana.😂
Isto su ljudi i za Lost govorili da ne valja da se oduzila dza bu dza bu, ko je gledao seriju nakon sto je izasla citava nije se zalio na to tako da bi rekao da je isti slucaj i za From, meni serija kida cak i da bude neki najgluplji kraj ovo sve do sad je 10/10
Lost je perfekcija.. sig sam je pogledao x5 do sada, perfekcija!
Lost je meni imao skroz ok kraj a zamalo da ne pogledam seriju jer je toliko pominjan taj kraj kao loš da zamalo ne preskočihLost je ooodličan
Meni se i From dopada skroz samo kad bi manje lutali i kad bi manje filera bilo.
Sent from my 17PM using Tapatalk
I will find you interesantan triler na netflix.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da mi može bit' da mi obrišu pamćenje, pa da gledam Lost ponovo![]()
Ja to nesto nisam se pretrgnuo u gledanju.
Par prvih sezona i posle na kraju koliko se sjecam bila neka imaginarna prica.
Serije uglavnom valjaju u svom vremenu.
Posle se pogleda dosta slicnog, drugaciji standardi, uvijek neka on-going serija na koju vrijedi trositi vrijeme, pa se nema vremena za stare....
Sopranove nikad necu odgledat do kraja izgleda. Zaglavio oko 10. epizode.
Twin Peaks na 3.
treba sad Lost od 10 sezona... A ne no Supernatural.
Ja te srrije zaboravljam lagano
Gledao ali ono tipa pogledao je u 4 dana kad sam radio smjene i vidimo se
Sad bih je moga gledat opet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Serije se zaboravljaju kad se 'bindzuju'. 1,2ep dnevno ti da prostora da razmislis, legne ti. Ovako dopamin bije ne znas sto ti se desava. Ako ponovo upalim neki film, seriju imam osjecaj kao da bacam dio zivota.
Last edited by nicky; Today at 16:07.
Ljudi, Lost se ne završava tako što je sve bila imaginarna priča. Vidim provlači se to ovdje, a i na Redditu, ali bukvalno NIJE takav kraj![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks