Pise da je digitalni potpis a prije toga piše da je uspješno…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pise da je digitalni potpis a prije toga piše da je uspješno…
Ne predaje se nikakav zahtjev
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Knjigovodji da moze online da salje u CRPS
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ne znam, ja svakome trazim da izvadi svoj i micem sve sa svog.
dakle, da rezimiramo. predaje se:
- imenovanje
- izjava
- odluka
- saglasnost direktora
- statut
- taksa
mijenjaju se sifre i izvrsni direktor u direktor.
Posla se moj zahtjev sa laptopa prijatelja i završi saga sa usklađivanjemDo novog usklađivanja
![]()
zaboravih da kazem da ne moze sa tudjeg sertifikata da se posalje, bez obzira na ovlascenje. zbog potpisa.
i tamo svaki sluzbenik sve radi, nisu podijeljeni po zahtjevima, slomise se isto kao i mi. neka resenja su mi dosla za par dana, neka cekam mjesec i vise.
al dobro, i ovo ce proci.
Proći će. Srediće se sve.
Ostaje misterija ko je zamislio da ide samo online umjesto paralelno pola godine npr dok se sve ne riješi i sve muke otklone.
Maltretira se privreda cijela, a i zaposleni PU.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zato sto su zakoni doneseni i onda se mi moramo slomit da ih sprovedemo. Tako da... borba izmedju teoreticara i praksasa.
i to u najgorem periodu za nas. Sve u duplo. Al opet kazem, proci ce i ovo, i nadogradnje i sve i vraticemo se starim tokovima.
zao mi je sto samo nekad ljudi nemaju razumijevanja nego se gicaju, pljuju... a sve se moze rijesiti, doduse s nacinom.
prvo pola god pricam ljudima da aktiviraju lk, svakako ce im u buducnosti trebati, ne samo za ovo Odjednom niko nema kovertu, nije mi data, bla bla. Meni jeste, tebi nije. Jes hau nou. Odjednom se nadju koverte.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks