Nije u pitanju je li poštena ili nije, je li namćor i sebična ili nije, no je glavno pitanje: je li vidovita?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 16-06-26 at 14:52.
Ne, jer se svim silama bori da ne ode, cak joj je i decko pokojni dolazio u san, al ni on je nece.
nothing comes from violence and nothing ever could
Znači postoji mogućnost da, kad se ona jednog dana ipak preseli, dečko vaskrsne (čitaj pobjegne među žive) ?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne no ce tamo nedje da bjezi od nje. Javljam kad pocne da proklinje, tad ce bit kraj sig
nothing comes from violence and nothing ever could
Službeniku Uprave policije (UP) B. P. zapaljen je automobil danas oko 17.35 časova u naselju Momišići, u blizini Vezirovog mosta u Podgorici.
Automobil "golf 8" registarakih oznaka zapaljen je na parkingu ispred zgrade.Auto se vodi na njegovog brata.
Piromani poceli
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...do-funkcionera
Fascinantno koliko su u stanju da probijaju dno na svim nivoima.
Ovu bezocnost i bezobrazluk ni dps nije imao, bolje mi je da citam vise ova *****
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Mora da imaju jos prljavih poslova za njega.
Novska administracija je masu uzbicila zadnjih 5-6 godina otkad su neki veci projekti krenuli da se realizuju.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Dps je makar pokušavao da prikrije ono što je radio, osvježivači ni ne pokušavaju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
....Baš se juče desilo da je ANB podnio krivične prijave protiv novinarki CIN-CG koje su istraživale zapošljavanje u toj instituciji. Ako na takom banalnom primjeru imamo pokušaj obračuna, možete misliti šta bi se dešavalo sa političkim neistomišljenicima...
Hmmm interesatno glediste
Dobre komunalne teme danas u parlamentu Glavnog grada. Od Đapea Bulatovića, preko ratova 90ih. I svi su prihvatljivi osim Preokreta
Evo jedan primjerak:
https://twitter.com/niksic65/status/2067573793116053651
A nisu džabe rekli da čega se pametan stidi,time se budala ponosi.
Operacija Dubrovnik,ovo mi je nešto novo. Jel to nešto kao specijalna vojna operacija u ukrajini Rankoo
Ta generacija je odavno omatufila, što bi rekao naš cijenjeni kolega forumaš.
Ukradena ukradena građa: Pred očima države, sa stovarišta “Gojković” u Beranama, nestali dokazi o pustošenju šuma
Beransko Osnovno državno tužilaštvo protiv Nikole Gojkovića podnijelo krivičnu prijavu zbog sprečavanja dokazivanja...
Neko je ukrao ukradenih 40 kamiona gradje tj 1300 kubika drveta))
Hahhahaba ebo vas dubrovnik ovo su ozbiljnije stvari
Bogami, kad je većina u pitanju, ne prolaze, nego većina vlada i odlučuje. Nije tako lako onda ignorisati teme koje nameću.
Evo bitnih tema:
https://twitter.com/KonteZanovic/status/2067598154791293146
Last edited by Samo Niksic; Yesterday at 14:43.
Znaci pedja bulatovic je bio ubaceni element u pokret za zajednicku drzavu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ako bismo se bavili teorijama zavjere,to ne bi bilo nezamislivo jer kako je i sam izjavio,djed mu je poginuo kao komita 1929 godine. Ko će im ga znati,ja politicarima ništa ne vjerujem.
Srđan Perić iz Preokret upravo je izglasan za predsjednika Skupštine Glavnog grada.
Spriječen je naum da se u Podgoricu uvede prinudna uprava i dovede do kolapsa, lova u mutnom i zloupotrebe finansija.
Čestitke svima na ogromnoj pobjedi za građane i Podgoricu.
Sljedeće nedjelje sa kolegama ću uputiti više inicijativa ka Skupštini Glavnog grada od kojih će prva biti formiranje posebne komisije za projekat Velje brdo.
Eto tako...dzabe i dubrovnik i pedja i prdnjave politicke
Mozda je ipak sazrio da bude politicar...
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks