ovi ofanzivni skokovi knicksa su stvarno nedopustivi. mislim da se spursi moraju pojacati u reketu, a imaju i 5 igraca viska i 5 pikova na raspolaganju da urade pravu stvar.
dje je i sto radi jimmy butler, zuje li mu neke misli ispod kaubojskog sesira.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
ovi ofanzivni skokovi knicksa su stvarno nedopustivi. mislim da se spursi moraju pojacati u reketu, a imaju i 5 igraca viska i 5 pikova na raspolaganju da urade pravu stvar.
Još jedan 4Q meltdown
Zao mi Foksija. Nista nije mogao da ubaci ali ga drzao trener masu u igri. Bas masu. Sto ce mrco, nije moga sam sebe izmijenit.
A molio je Boga da ga ne uvodi u igru.
zavrsetak po svim parametrima nebitne utakmice krajem decembra prosle sezone koja nista znacajno nije odlucila:
Self kill San Antonia.
Šteta i greota ali sami su krivi.
Čestitke Nju Jorčanima.
Sad i ko zna kad.
Svakako bolje no gadni Fejkersi i Denver.
Čestitke avet, i ostali navijači Knicksa, dočekano vala ako je iko. Od rostera koje je sklapao Zeke Thomas pa do titule, trebalo je to izdržati.
Bilo je odlično i izjednačeno finale, nije 4-1 pravedan skor prema San Antoniju, ali šta da se radi kad nijednu utakmicu nisu umjeli da zatvore. Dominantan playoff Knicksa, najviše poraza u seriji je zapravo bilo od Atlante, a i ta dva su bila tijesna. Tako znaš da je ekipa stvarno bila prava.
Tu je braun htio onu moju odbranu, bez pomaganja. Da eventualno pusti ulaz.
Foksi je stajao ko cijela liga sto stoji pa se raspaljuju trojke do iznemoglosti, i to slobodan sut.
Pa kad mi krenu sa da kad tri ulazi nema odbrane...
Tu foksi da je bio uz Ajvija Ajvi ne bi ni dobio loptu.
Da je sjekao treba da dobije precizan pas, da Foks gleda loptu i da nema ama bas nikog na obrucu.
A u ligi 90% igraca ima fobiju od obruca.
Evo igraci SAS prodase dvije utakmice na polaganju.
I kako cijela liga sve nesto skuplja, igraci retardirano stoje daleko od igraca na 3, Foks nije umio zapamtit malo drugaciju odbranu jer je iq85
Hvala svima.
We finally did it.
https://x.com/i/status/2066011062952997055
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima li neko podatak na početku doigravanja kolika je kvota bila da ga osvoje Niksi?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
e pa, posto se ovaj glavni takmicarski dio sezone zavrsio, mozemo li u revijalnom da nastavimo da na miru hajpujemo oliviju miles kao najkulju osobu koja se bavi kosarkom ljeta gospodnjeg 2026?
ako ima imalo pravde u ovom supku mlecnog puta, tamo negdje od 2040-e se broj 5 nece vise nositi u saveznoj drzavi minnesota, ni u muskoj ni u zenskoj konkurenciji.
8. sampion u zadnjih 8 godina.. Lako se da zakljuciti da je u NBA jednakost ravnomjerna u odnosu na ostale sportove..
Zadnji put takva decenija bila sedamdesetih godina. Pravila za cap space konačno pokazuju efekte. Od nebitnog draft opet došao do vrlo bitnog. Plus pomaže kad ti glavni igrač potpiše ugovor uz popriličan popust.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ne samo da imamo 8 razlicitih sampiona, nego su samo 3 tima (i samo 1 trener) u tih 8 godina stigla do finala vise od jednom.
70te se smatraju najgorom decenijom u nba. Zato sve razliciti timovi sampioni, nije bilo bas velikih timova.
Moze se i za ovu eru smatrati isto.
Evo upari dva poslednja MVP i nije garancija za finale. Bilo bi tipa da odigraju to jedno finale u tri godine.
Poslednji veliki igraci su Bron i Stef, nakon njih ligu kao 'generacijski' igraci preuzimaju 2nd tier igraci.
Sad se pojavio Vembi i treba da se pojavi makar jos jedan igrac.
Tri poslednja MVP da igraju zajedno ne bi osvojila prsten.
Svi i dalje u prajmu.
Jedan skrsen, jedan padavicar, jedan statisticar.
Tri MVP za redom Bron, Sef i Zmija.
Garancija za makar tri prstena, a ne finala.
I onda tu nedje sa RB krece MVP era igraca 2 a) klase, pa su samim tim i timovi takvi.
Možda nije bilo dinastija, ali ne može se reći da Lejkersi sa početka decenije nisu bili dobri, a imali su Vilta i Džerija Vesta i rekord u broju pobjeda koji je pao tek 1995, Milvoki sa Džabarom, Portland 1977, Filadelfija sa Doktorom Džejom Ramadanovskim... Doduše, prva polovina te decenije je i dalje imala dvije lige pa nisu svi najbolji igrači igrali u istoj ligi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks