Ako ništa drugo ubrzo ćeš u bembaru.
Zna bit i gore, bulevar ima 0% uticaja na Tivat, beznačajna stvar.
Juče sam bio do Arene u Bečiće. Nikad nije bilo toliko naroda u ovom periodu. Ali nikad
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ima naroda, mada i zavisi koji period dana. Šetalištem je gužva od 19h do 22h baš, kroz Stari grupe turista cirkulišu od jutra do kasno popodne, kafane/restorani puni.
Za vikend Jaz, nešto mi bijaše prazna plaža mada jes duvao neki vjetar pa kad mokar izađeš pometeš se.
Inače, haos prave autobusi i kombiji s turistima kod kružnog toka kod Perle, posebno izjutra i popodne od 2/3h kad i roditelji dođu kolima u vrtić po đecu. Mogli bi to malo bolje ishendlovati.
"I shut my mouth and hold the light"
U CG sam evo skoro par 30 godina i ista stvar je za Boku (barem Kotor i Novi). Nikada, ama bas nikada nije bilo ovoliko ljudi u ovo doba godine (isto je vazilo i za maj). Kad su neki restorani koji su inace polu-prazni u sred sezone sada krcati, sve mi je jasno.
Inace za ljubitelje Ferala u Novom. Vec neko vrijeme nije isti glavni kuvar koji im je bio godinama, gospodin je (navodno, nisu 100% provjerene informacije) otvorio restoran u sopstvenoj reziji na kraju Igala (Maslina). Mora se otici i provjeriti, nema druge.![]()
Mislim da je svakako skoro pa nemoguce naci mjesto u Feralu vise, ne u uobicanejim satima za veceru. Evo zadnjih 4-5 noci mi je tura setnje Igalo > Meljine > Igalo i ama svaki put je cijeli restoran (ne znam koja je situacija unutra i na spratu), barem ono sto se vidi iz vana, potpuno fuliran.
Ovaj Maslina restoran ima fenomenalan pogled btw al' ajd da ga ne hvalim dok ne sjedem i pojedem nesto.
Kod hrvata je potrebna rezervacija za neka jela dan unaprijed i satnica, a ne za mjesto
Tipa hobotnica ispod peke
Mi još nismo taj level, ali stići ćemo![]()
Sad ću ti kazati spontanost od prije neki dan, na drugu temu![]()
Potpuno si u pravu. Provalih nedavno da u Montefish prodaju filete brancina, orada i sl od po 150 ili 200 grama, kilo je malo ispod 20€. I onda naruče file brancina u kremi od pirea krtole i blitve sa cvjetićem i plate tu porciju od 200gr 25€fino zvuči stvarno
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 15-06-26 at 14:02.
Za Feral to nije slučaj donesu ti ribu da biraš što imaju taj dan.Mislim ima nekoliko restorana na primorju takvih.Favorit mi je što se ribe tiče i šteka i pogleda onaj restoran kod Slavka u hladnoj uvali.
Nego, ovo je za temu ugostiteljstvo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Iskreno feral je pakleno precijenjen
Ako po ukusu ne možete da provalite je li svježa ili nije, tj iako vam i smrznuta bude ukusna, koji se đavo bunite?Sjećam se u Kužinu na mjesto sadašnjeg Texasa, iznenađujuće prelijepog brancina dobismo a taj trika nije bilo da je bio svjež
Bitnije je porijeklo ribe
Sent from my 17PM using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 15-06-26 at 14:25.
Kako kaze stara izreka, nema ribe u mjesecima koji nemaju slovo R u nazivu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ovo počelo.Jes.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pocelo je odavno ali taj slucaj je konkretno vezan za motorijadu u Trebinju (koja je bila prije par dana). Uparis motorijadu i bicikliste zeljne da dodju malo do mora sa cinjenicom da je vikend te su vikendom inace ludacke guzve i eto...![]()
Ovog ljeta mislim da nece biti dana a da granice nisu pretrpane.![]()
Last edited by Bluemoon; 15-06-26 at 15:31.
Evo sto kaze struka.
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...a/2803210.aspx
Sto se pravila konkretno tice COLREG 9 i 10, jos jedrilicom nije upravljao skiper nego gost.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Odnosno Jugoslovenskog rječnog brodarstva.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks