E i mene, dva puta se desava, djeca se naslone sta li... Mene je prvi put dolazio cojek iz Ramonda, za min to zavrsio
Tu es mon hero.
Ima li neko majstora da radi popravke kliznog ormara? Veliki je ormar ima 3 klizna krila, ispala su iz sina cini mi se
067-123456
E i mene, dva puta se desava, djeca se naslone sta li... Mene je prvi put dolazio cojek iz Ramonda, za min to zavrsio
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Neko da montira klimu?
Kupljena nova, cuh da je demontaža 50€? Da je ja demontiram onda![]()
Lako je za plakar vratit, mozete okacit slike odje pa cu objasniti,ili nekondrugi.
Pozdrav, može li nemo preporučiti provjerenog majstora za klimuu Podgorici?
Klima je nova fakticki, u garanciji, ali moj majstor ne zna da napravi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako majstor iz ovlastenog servisa ne zna da napravi, trazi od prodavca da ti se da nova klima, kad je vec u garanciji
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ljudi pomagajteUnutrasnja jedinica klime mi je prokapala ,ja sam je otvorio i skinu kanalicu ,kanal je skroz Ok prohodan ,kao i sama kanalica ,nagib kanalice takodje ,ali ne mogu da provalim zasto kaplje na jedno mjesto saljem sliku dje kaplje ,ja koliko sam nesto mogao da procackam na netu je da moze da bude iza saća kanal prljav (inace su bili neki grublji radovi a klima je ostala tu cijelo vrijeme ) . Jos da kazem ,klima ne pocne da kaplje odmah ,tek posle nekoh 25 do 30 min , kad pocne sace bas dosta da kondezuje ,crijevo je takodje OK . Imate li vi neku ideju ,da li cu morati da demontiram unutrasnju jedinicu da bih ocistio te kanale pozadi ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Unutrasnja jedinica ima odvodno crijevo ka spolja, tako odvodi kondenzaciju koja se javlja na unutraanjoj jedinici, moze biti da je ono zacepljeno ili nekako da je nefunkcionalno(nagib, zacepljenje itd). Na tvojoj prvoj slici se cini mi se vidi lijevo od tvog zaokruzenog dijela, rebrasto crijevo. Takodje moze biti da ti je zacepljeno i napolju pa da onda unutra prelijeva kad se skupi vode. Naravno moze biti i da ti je los pad toga crijeva pa da se tacna napolju nakupi vode pa onda prelijeva unutra a da ti je zacepljenje na spoljasnjoj jedinici. Svakako sve to moras provjeriti.
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koji ima stolar od drveta da pravi vrata,,stara kuca na verusi nestandardne dimenzije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Denis Methadžović
068809441
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks