Dobra je i ona s krunom bješe li Čanj ili iz Buljaricce barkom se ide,lijepa,
Што смо се с крунама дружили, дружили смо се.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobra je i ona s krunom bješe li Čanj ili iz Buljaricce barkom se ide,lijepa,
...
Rekviziti. Nije vala teško ponijeti. Ali (!) umijemo i kafane kao Blue
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Havaji?
Sent from my 17PM using Tapatalk
Školj, ne nerviraj me![]()
Daska kupljena, ljeto moze da pocne
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jes lijep, posebno ako si sam ili s nekim odraslim, kad si sa đecom ideš đe ti oni reču![]()
To mi je baš fino vidjeti, rade ture i sa sup-ovima i kajacima. No se divlja sa drugim plovilima...
Gabaritna je 3.15m, i 8kg teska, pa nije bas pogodna za transport. Nije je tesko naduvati, ali realno sad smo je napumpali i to je to za sezonu
Drzimo se Bonića, to nam je pjeske blizu, auto se pali samo za rabotu u Tv
Bonići su za one koji oce off grid
Dje je uze i koliko para?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Intersport, spustili sa 410 na 310.
Koliko treba vremena da se nauci da se vozi ovo?
Probao sam prije par godina, mislim da nisam mogao minut da stojim na ovome, a da ne padnem...
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Imas i na ananas neke na snizenje .
Ja zimus ugrabih jednu sa 400 i nesto eura na 200e , josh onaj popust na mastercard 50e … te na kraj ispade 150e
Mali hint … ako trazis da kupis gledaj da je debljina 15cm nikako 12cm
Probah je prosle nedelje posle 3mjeseca cekanja da se proba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 15-06-26 at 21:52.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A zbilja za ove SUP daske jel ima razlike ...?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam malo istrazivao kad sam kupovao , u sustini dva su bitna faktora sirina daske i debljina . Sirina im je uglavnom od 76cm do 86cm i sire daske su stabilnije i lakse za rekreativnu upotrebu , ove uze su brze i vise za profi vozace i neke brze dalje ture . Drugi parametar je debljina , ove jeftinije su 10-12cm i vise se uvijaju pod tezom osobom ( uglavnom napisu 120kg nosivost, a realno je manje ) dok ove od 15cm su uglavnom do 150kg i manje se uvijaju pod opterecenjem.
Sem ove dvije stavke naravno na cijenu utice brend , dizajn i kvalitet same gume i sastava
U sustini rekreativna upotreba 400-500e (na popust manje) , vec neki ozbiljniji brend i kvalitet 700+ eura
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
https://ananas.me/search?query=sup&c...i%20rekreacija
A jel ovo vrijedi icemu?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam ove od 150e gledao na Temu i ananas, ali reko da ne gatam, bolje dat 300 i da traje dugo i kvalitetno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks