Ali kaže, tuča "gliseraša"... Kakva riječ, u skladu sa turističkom ponudom
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Gliserasi mi zvuci kao zetski taksisti sa aerodroma.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kakve su ovo bajke.
Posledično, reakcija cijena nekretnina će biti pozitivna.
Marketing je majka.
- Ladan ko taština duša -
https://youtube.com/shorts/moytEFYla...cCSbpHdFWp8vCA
Cisto da pitam iz struke pomorstva sto je ovaj covjek htio da uradi u hrvatsku
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko shvatih pravila nije ispoštovao veći ali kao i j saobraćaju kad vidiš opasnost od budale ne očekuješ da će se držati pravila.Doduše nezahvalno je komentarisati to se tiče onih koji će da vrše ozbiljan izviđaj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nego, lokalno.
Jel moguće da ovi gliseraši ne jebu živu silu do ove mjere.
https://novski.me/uprkos-zabrane-gli...qvMO6pHHYjOpag
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ni jedan ni drugi nisu gledali nazalost.
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...vijesti_prva_m
Obicno kad kruzer prolazi kroz Verige trajekt ga propusta iako po pravilu nebi trebalo. Jednostavno mjesta ima toliko da veliki brod nema mjesta za veci manevar u uskom prostoru tako da mu manji ustupljuje put. Isto vazi I za trajekte I male barke. Logicno da manja plovila treba da ustupe prvenstvo prolaza u uskom prostoru. Ali to I dalje ne mijenja konstataciju u prvoj recenici, sobzirom da se desilo u 11 sati ujutro po relativno lijepom vremenu.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Krivi su i jedan i drugi, kao sto obicno biva u pomorstvu, nikad nije 100% krivice na jednu stranu. Ali veca krivica je na jedrilicu jer je vozila na pogon a ne na jedra, a katamaran joj je dolazio sa desne strane.
-Plovilo na motorni pogon, kada im se ukrstaju kursevi, duzan je da skrene desno i propusti plovilo koje mu dolazi sa desne strane.
-Plovilo koje se propusta duzno je da preduzme bilo koju radnju da bi izbjeglo sudar u slucaju da plovilo koje treba da ga propusti ne preduzima mjere izbjegavanja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ispravka, gledao ovaj snimak, misleci da je trenukat sudara, posle skontah da je ovaj gliser naknadno dosao, posle sudara. Jedrilica djeluje da je sa desne strane, sto bi znacilo da je vecinski kriv katamaran, pogotovo ako su ovi jedrili
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.rtvbudva.me/drustvo/jpmd...ane/WZ2gkQpGQj
Samo da pozdravim ove bilede koji se bave šminkanjem u štoseveli 5 do 12 i još se ponosno fotkaju. Bravo kreteni.
"I shut my mouth and hold the light"
@tigrovo_oko koji je ovo tačno objekat?
Ada Pizana uz stari grad, prije je tu bila Maša godinama, nalazi se uz luku, kod bazena za vaterpolo.
Zbilja što se dešava sa Citadelom zna li ko jel i onaj dalje je drži ka kafanu?
Citadela ima kafić i restoran, bijah davno jednom, pa smo htjeli nedavno da vidimo kakvo im je stanje sa kuhinjom ali mi rekoše da ne radi preko 21h jer čekaju da nabave dodatnu radnu snagu... Ulaz u staru biblioteku i gore na bedeme se plaća, osim mi što imamo lkr na PJ Budva.
Prosto moram, dalje, o metropoli turizma i MD. U ovakvom je stanju centralno gradsko igralište koje je staro cirka 3 godine (+ je prethodne zime nešto kao i renovirano), pod njihovu je nadležnost.
Ljetnja sezona uveliko počela, a broj turista, samim tim i broj djece u gradu je porastao, i meni je nedopustivo da jedan turistički grad sebi dozvoli da mu centralno igralište izgleda na način na koji izgleda naše. Krateri, pokidano, polomljeno, mala djeca čak mogu da se povrijede na neke metalne djelove što vise, klupe za roditelje nemaju postavljene nego su postavili neke na kontra bandu i ako sjedite uopšte ne možete da gledate/pratite djecu, zelenilo koje samo što se ne osuši uprkos zalivanju....
Podgorica ima lijepa igrališta, diverzitet, Cetinje, na Cavtatu, ma i po svijetu đe god smo bili, naiđemo na igrališta koja se paze i održavaju. Naše je zastiđe i sramota.
Evo primjer da ne kačim fotke s neta https://www.proto-arch.com/hr/projec...und-in-cavtat/
Nemamo vizuelno lijepo, uredno, funkcionalno, kreativno i motorički interesantno igralište koje omogućava zdrav, normalan rast i razvoj i mjesto za igru djeci vani, prvo mi kao građani ovog grada, a drugo turisti kad dođu s djecom sigurno se oduševe kakvo je. Pa pošto roditelji ovog grada neće da zucnu, eo ja ću.
Last edited by tigrovo_oko; Today at 09:07.
Isto je u Bar, dječija igrališta razvaljena,ništa se ne održava. Otvorimo,puštimo da propada,i ništa ne održavamo,jer....tako treba...to je odgovoran odnos
Sent from outer space using Tapatalk
Pisala prošle godine i opštini, sekretarijatu i njima i ništa, pa evo im ovđe.
Čitam vijesti, a ima ih te se gledaju i slušaju i pitam se... kakav je osjećaj kad si na nekoj poziciji i vodaju te tamo amo kao debila (pardon bez kao) a ti daješ kratke motivacione izjave da "umiriš" naciju, znajući da zasluge ni za taj tekst koji izgovaraš, a kamoli što jače, nisu tvoje... kakav je osjećaj ženi da legne pored takvog čoeka... kakav je osjećaj buditi se s tim svaki dan... nije ni čudo te se drogiraju.
Pola sata pored aerodroma na ulaz u Tv...
Ali je bulevar pod 2 sloja asfalta.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks