Auhhh
Auhhh
Au kakav šok.. svaka čast ovoj mašini
Izdrzao je 2.rundu i posle majstorska taktika
Ilia Rapturo
Topuria neprepoznatljiv, bez rvanja, glava u centar otvorena, Gejci mu dao El Cucuy tretman
Skroz otvoren posle udaraca, Trevor Witman masterclass
Gaethje je najbolji borac u istoriji. Ulični stil, nesalomiv, uporan a jak kao zemlja i sposoban da se izvuče iz svake situacije. Da Ilija nije imao peh sa okom mislim da bi ga nokautirao, šta je tu je…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potcijenio ga je i osjetio kako bije Gejci. Ali u jednom trenutku nesto jes off bilo. Kao da je povrijedjen bio.
A Gejci se i dalje bojao da ga zavrsi.
Jedna ogrebotina
Last edited by nicky; Yesterday at 06:15.
Strasan card nocas, opravdao event sva ocekivanja
Vala jes. Sve zavrsnice. Pravi je Highlight. Neka batali, dosta se bio
Poljubi li ovo Ali ruku trampu wtf
Ilija je samo u drugoj rundi pokusao da pokaze sta moze ali nije uspio da istraje. Ostali dio meca taktika Marko Bojkovic.
Izgorio sam gledajuci mec u golu sam vodu bio i sve ocekujem izvuci ce nesto ali nista.
A što bi na kraju? Je li počela peta uopšte ili je sudija prekinuo zbog oka?
Njegov ugao je predao
Ilia Topuria holds White House victory party … 24 hours before his fight with Justin Gaethje
Lose je manifestovao ovaj put. Ovo postaje zarazno, vidim sve vise ljudi radi ovo
E sad sve ostaje na Jakova Milatovica da nesto ovako organizuje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovaj gameplan Topurie je bukvalno išao u korist Gejćija, njegovi treneri su ga istrolovali žešće. Totalno rigidan, radi u pocket Gejćiju đe ga ovaj samo puni. Niđe da se vidi ona njegova standardna fluidnost u kretanju.
Gane u svom klošarskom stilu udara Pereiru po potiljku u onom finalnom naletu, znači diskvalifikacija klasična...
Nema onamo diskvalifikacije, čista pobjeda..
Gane se tukao sa Jones, Aspinalom, Ngannoum i Perreirom.. Impresivno
Vec su svi poceli da dizu rabotu na Iliju. Arman, Paddy, Islam itd.
Onakav Ilija bi izgubio od svakog. Posle pokusaja rvanja je umro. Jos je u naletu bio pred kraj druge kad ga je imao. Ali taktika Icko Bojkovic totalno nejasna.
Izudarao ga je Gane u potiljak dosta puta, mada navikli smo od njega
Ilia neprepoznatljiv. Imam osjecaj da ga je sopstveni ego pojeo, bez taktike, mislio je zavrsice posao rano sa nokautom, i generalno jeste pogodio masu, ali je izdusio brzo, sto je opet nevjerovatno jer smo ga gledali kako je punio Emeta 5 rundi.
Noc prije meca je valjda pravio proslavu kao da je dobio, mlad je, poraz je dosao mozda u pravo vrijeme da se prizemlji malo, ali pitanje je kakav ce se vratiti poslije onakvih batina. Srecom mu je brat prekinuo mec, da je usao u 5.rundu onako demoliran, to bi bas greota bilo.
Vidjeh neki klip dje kaze na kraj 4. runde timu 'no mas'..
Ali u jednom trenutku nesto jes off bilo. Kao da je povrijedjen bio.![]()
U drugu rundu je Topuria sve dao od sebe da nokautira Džastina, međutim ovaj je nekako sve to preživio, i posle je Topuria bio umoran. Njemu se nikad do sad nije desilo da mu protivnik preživi i zbog toga je ovđe izgubio i kardio i moral nakon što je vidio da je Gejći je*eni zid. Posjetio me je ovaj meč na mečeve Nate Diaza i njegovog brata Nick-a, gdje neki protivnici sve daju od sebe da ih nokautiraju, i ako ne uspiju posle su gotovi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks