Ne moze nista bolje bit od onoga sto coek i zena sami naprave, slatke muke hehe
Zbilja kolike su kamate u EU? Oce li i te kamate biti kod nas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I sto je najvaznije od svega, dugornocno smo predvidiviji i privlacniji za ulaganja, pouzdanost i kredibilitet je nasa maksima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja pomislih opet uzimas nesto ahhaah
eto brzo 😂
nothing comes from violence and nothing ever could
Haha mislio sam da sam zadnji post na temu otvorio
Slutim ti
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Evo taman da poguras ako ko sa lustice prelazi u PG
https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-568272
Drugar izdaje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 11-06-26 at 17:42.
Lijepo ovo izgleda bas
nothing comes from violence and nothing ever could
Pitam veli za druga![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čeka li Bugi još da padne cijena kvadrata u Pg na 800 da kupi, jer preko 800 centa ne treba dati? Ili je 900 bilo?
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Vazda, vazda. To su biseri koji se ne zaboravljaju, godine im ništa ne mogu.
Ne sumnjam da ti uspio da pobijediš nevidljivu ruku tržišta i u segmentu nekretnina, neka je srećno.
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
https://investitor.me/2026/06/12/za-...sjecnih-plata/
Medju najgorima u Evropi
Bogme ako se bude uzeo Danski model oporezivanja opet cemo doci ka prije 100 godina svi u jednu kucu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije 'medju' nego najgori u Evropi
Prosjecna zarada u CG ne znaci nista, sto ne obracunavaju medijalnu zaradu. A da, to se ne slaze sa stelovanjem statistike, da stvari izgledaju bolje nego sto stvarno jesu.
Sto se tice sektora nekretnina, ovo je sad klasicno stetocinsko/parazitsko djelovanje, sprega 'drzave', banaka, tajkunskih gradjevinara, i agencija za nekretnine, a sve na stetu gradjana.
Nego, trziste se drasticno ohladilo, i kad krene krah bice to spektakularno. Ni sad im nista ne prolazi, iako pokusavaju na sva zvona jeftinim marketingom i 'doktrinom soka' (prestravi gradjane da stanovi nestaju preko noci, da ih nikad nece moci kupiti po istoj cijeni itd. itd.) da natjeraju ljude da kupuju ove cumeze po CG, po ovim ultra visokim cijenama koje prelaze bolesne razmjere gramzivosti (tema za psihijatriju). Kazem cumeze, jer je standard gradnje smijurija, a standard/kvalitet zivota u tim cumezima tek bez komentara.
Sto se tice tvrdnje da je dobra investija, pa zamisli kupis stan od 150K EUR, i izdajes ga za 400 EUR mjesecno, minus porez, minus odrzavanje, renoviranje na svakih 10-15 god. Ima da ga isplatis za 50 god. Nidje veze. Jos ako se desi da ti isti vrijedi trecinu cijene posle 2-3 god. a npr. si isti uzeo na kredit, to je tek super investicija. Ili dodatno ako radis u drzavnoj upravi, a isti si uzeo na kredit, a 'cika MMF' pokuca na vrata (2027/2028 recimo) i kaze ti cao drugar, nemas vise radno mjesto u drzavnoj upravi, to je tek onda 'investicija'.
Nego, bilo kako bilo, kao i uvijek, CG gradjani biraju, pa dobiju 'to' sto su izabrali.
Definisi krah i kad ce da se desi.Jedva cekam da napokon prodamo stan u kojem smo sad i u tom krahu doplatimo neku sicu za veci.
A svi koji su uvjereni u to te imaju rijeseno stambeno pitanje. Ljudi moji, prodajte nekretnine, zgrnite lovu i onda kupujte kad se desi krah.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks