Page 21 of 21 FirstFirst ... 111718192021
Results 501 to 502 of 502

Thread: EPCG solar gradnja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by acmilanpg View Post
    Ne znam previše možda i griješim pa neka me neko ispravi. Trebalo bi da je kod novih brojila NT od 23h do 07h ujutru osim nedelje gdje je 24h, a proizvodnja jeftine struje je nedeljom i u jutarnjim satima koliko može proizvesti od izlaska sunca do 07h, đe bi po meni bolje bilo da uopšte nemamo to razdvajanje već da nam se obračunava po jednoj tarifi i sigurno bi bili većinom u depozitu.
    Meni se račun u odnosu na aplikaciju i ne poklapa baš, na računu mi bude više potrošeno 10-20kw i manje proizvedeno 10-20kw što je neđe neslaganje do 40kw na moju štetu, ali opet ne znam koliko je aplikacija relevantna a račun nijesam upoređivao sa smart metrom.
    Za modulatore sam i ja istraživao ali ne znam koliko je isplativo, sada kada bi ih recimo postavio na neki niz od 4 panela to bude oko 200e a sigurno bi se u toku dana i sjenka prebacila na drugi niz pa bi i za njih morao ugrađivati tako da ne znam baš.
    Kada su kod mene kuci bili izinjeri uz solar gradnje rečeno mi je da za nas iz kategorije "kupci-proizvodjaci" ne vazi niza tarifa od 23h do 07h, osim nedeljom cjelog dana sa napomenom da niza tarifa pocinje u subotu u 23h, i traje do ponedeljka do 07h sto je potpuno logicno jer kako mogu da mi naplaciju energinu nize tarife koji ne mogu da proizvedem.
    Pozvao sam 19200 call centar Solar gradnje, da bi mi se javila zenska osoba sa produzenim samoglasnikom "eeeeeeee" zastao sam sekund misleci da ce se pribrati i reci "izvolite solar gradnja" posto se to nije dogodilo ja sam pitao je li to S. Gradnja da bih dobio odgovor "sta si trebao"....Onda sam ispričao ovu moju nedoumicu "visa tarifa-niza tarifa" da bi uz neko zvakanje i mljackanje dobio odgovor da se obratim snadbijevanju i prekid poziva
    Last edited by Dekix; Yesterday at 19:02.

2. The Following User Says Thank You to Dekix For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, rekao bih da je kao i uvijek jeftina od 23 do 7h plus nedelja, a to vidim i kada uporedim sa utrošenom NT na računu.

Page 21 of 21 FirstFirst ... 111718192021

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)