Ima, Milos u Ramax, Sitnicka 51. Treba usuti malo boje zajedno sa freonom i na taj nacin ce otkriti gdje pusta. Mogu biti ventili, gumice, hladnjak, susac, kompresor...
Na Pola sam punio klimu x puta, svaki put kad se puni kod majstora traje 2do4 mjeseca. Promjenio sam par majstora niko nemoze da locira. I odustao sam, punicu je tako 2,3 puta godisnje i to je to.
Medjutim bih kod nekog momka, napunio je, posle 15dana opet prazna. Mada sve je trajalo prebrzo pa msm da je i nije napunio do kraja. Ima li neki iole dobar majstor za klime, ja izgoreh.
Ima, Milos u Ramax, Sitnicka 51. Treba usuti malo boje zajedno sa freonom i na taj nacin ce otkriti gdje pusta. Mogu biti ventili, gumice, hladnjak, susac, kompresor...
Prema tome, šta da ti kažem?
kada napune klimu par dana radi dobro, onda kada se upali cuje se neki cudan zvuk vrv je to znak da je pri kraju i evo sad pusta obican vazduh ni hladan ni vruc. Ali posle 15dana da se isprazni klima nije normalno.
Ovaj momak kod koga sam bio prije 15dana fale po komentarima, ima masu dobrih ocjena na guglu ali eto, meni ispade najgori.
AC servis Zagorič. Posle lutanja od strucnjaka do strucnjaka i davanja para oni mu mi rijesili problem.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Moze sa ultraviolentnom bojom, ali mozda toga nema kod nas.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima imaa
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Stroža pravila za uvoz vozila i djelova: U proceduri predlog Zakona o homologaciji, u koji su unijeti standardi EU
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...i-standardi-eu
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks