Oko zmije pored one crne ruke uvijek se sjetim ovog teksta
Stvarno na ovaj opis kozje staze i bauljanja... uh crni humor
https://www.cdm.me/drustvo/pacijent-...omoc-do-njega/
Zmija ga je, priča on, ujela 17. septembra, oko 17 sati, dok je brao drenjine. Kaže da je to bio poskok.
“U prvom trenutku nije izgledalo da je ozbiljno, odnosno imao sam utisak da nije puno otrova ispustio, jer je bila samo jedna mala ranica. Dva sata kasnije počeo sam da se osjećam loše. Ruka mi je otekla i shvatio sam da moram hitno kod doktora. Prva komšijska kuća daleko je oko četiri i po kilometra. Moja je na osami. Nijesam imao izbora i krenuo sam pješke kozjom stazom ka njima i na izmaku snage, maltene bauljajući, stigao do te kuće. Komšinica je odmah telefonom pozvala komšiju Sava Banićevića, kojem dugujem neizmjernu zahvalnost, jer je ostavio nezbrinuto stado ovaca i koza, na milost čoporima vukova, i pohitao meni u pomoć. To je bilo oko 19 sati”, priča Krivokapić.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Mene je đed spasio od poskoka bola saka baš mala 4 godine.Sjeđeli sj na livadi poslije kosidbe ja sam vidjela zmija kojoj sam prišla a poskok se ispravio (to je mjegov znak upozorenja) i snimio je situaciju povukao me unazad.Baba mi je poslije toga govorila da ga samo pustim.Neđe sa 12 godi a mislim kad sam ležala na livadi osjetila sam kako prelazi isti preko mog tijela to nikad neću zaboraviti i one njene riječi samo.ga lusti.Ja veću hladnoću tad ne pamtim mislim sve to teško je zaboraviti.I samokontroli đe sam ga pustila.bez panike.
Morate malo.više epilog poznavati životinje i dalje sam pri tome da zmije ne treba ubijat.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
E sta radi mozak, sanjah nocas zuto-crnu zmiju i kako se krece sve veca postaje, fuuuuj![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Zna li neko ako je išao do Niša jli na tu stranu jel bolja varijanta preko Kosova ili preko tamo NP.
Nešto mi rekoše da je Merdere problematičan sa zadržavanjima.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja ne znam pitah li vec al aj da priupitam opet, dje bi preporucili da trgujem kancelarijsku stolicu? Gledao sam energomont al su mi one cijene nerealne jer nema stolice ispod 350e, mislio sam da uzmem nesto za 250-300e max, jedina prednost energomonta sto su im max nosivost 150kg a uglavnom su svudje drugo 120kg
Jq sam uzeo na preporuku odavde neku u jysk bas dobra bijase. Ne sjecam se koliko je platih
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks