Dogovorih se sa cerkom da bez tona gledamo drugo poluvrijeme dok ne dodju na -10. I onda bi sto bi.
Dogovorih se sa cerkom da bez tona gledamo drugo poluvrijeme dok ne dodju na -10. I onda bi sto bi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovaj pov je sick. Full screen.
https://x.com/mcten/status/2064913897782431899
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tek sad shvatih da je Kat spasio utakmicu od alleyoop-a.
https://x.com/KnicksMuse/status/2064919113969918237
Steta sto Big Giant Head ne kompletira supremaciju onom trojkom.
Kakav choke job, za anale
Ja ne znam kako je moguce da su ovo ispustili, doduse milo mi je
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nisam gledao ovakvo prosipanje od Game 2 Heat Dallas (2011), cuveni choke i Dirk magija
Možda i najjača i moja omiljena stvar u modernoj NBA je što nikad nije gotovo, nijedno vođstvo nije sigurno i onda svaka utakmica može da se okrene na glavu. Spektakl od utakmice i posljednje četvrtine, za sva vremena. Fox glupan ide na polaganje na kraju umjesto da pušti da ga fauliraju, onda ne gradi Anunobyja na posljednjem skoku, Wemby dva bacanja ostavio... ali nije to izgubilo utakmicu. Svaka čast Knicksi, Alvarado pogodi možda ključnu trojku, Brunson standardno svoje isporučio kad je trebalo.
koliko je timska pobjeda, mozda dovoljno govori to sto je prvi igrac koga je (ako sam dobro zapamtio) mike brown pomenuo na pressici - jeremy sochan.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ogugwa
10/15
7/9
6/6
33 pts
Block
Tip
Kat kao sto rece +17, tipped pass na kraju.
Alvarado par ogromnih koseva i asistencija.
Sa druge strane, SA 30 koseva u 2/2, Fox brain fart, Wemby 2 promasena slobodna, pucali 8 trojki zaredom pri velikom vodjstvu i promasili svaku.
Sta se sve moralo poklopiti da bi se ovako zavrsilo. Bas nerealno.
Ali ima jos jedna da se dobije. Spursi nijesu gotovi. Cak mislim da im je lakse da se vrate i imaju veliki gejm 5 zbog toga sto su mladi...da ce lakse zaboraviti ovaj i vakav poraz nego sto bi mogao stariji tim. Vidjecemo.
Je li istina da navijači divljaju po NY? Pretučeni neki sa dresovima SA...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
zanima me ona situacija gdje je sviran aut castleu kad ga je hart zatvorio uz ceonu liniju. nije mi izgledalo ni uzivo ni na usporenom kao da je nagazio liniju, iako je bilo ispred nosa sudiji.
onaj ples sa loptom alvarada oko centra bad bunny mora da ubaci na koncerte.
Kad je hart promasio ono polaganje na 1 razlike i odma nakon toga naoravio neku gresku u defanzivi pozelio sam ga izbit'![]()
Isto. Mislim da nike ni blizu bio da takne liniju.
Cak sam i za OGijev block mislio u real time da je faul. Ne nadjoh jos closeup ili usporeni.
Sinoc prvi put ove sezone da su Alavarado i JB bili na parketu u isto vrijeme. Big respect to Brown da je opet instinktom isao i izvadio Bridgesa a GTA-a ubacio.
Pitanje je da li takao prvo loptu. Ali u real time pomislih da je Og-u ruku previse nisko da bi bilo cisti block.
https://x.com/MikeHerndonSk1/status/2065055134384558103
Edit: evo odgovor
(1) KnicksMuse on X: "@MikeHerndonSk1 Why are you lying https://t.co/sJuxa5ie5R" / X
nema ga nidje u play offu:
Last night, Karl-Anthony Towns recorded his 18th consecutive game with a positive plus-minus. It is the longest such streak in the postseason since the NBA began tracking play-by-play data in 1997.
Kad nema match-up
Wembi je svudje sem pod kos
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks