https://www.cdm.me/hronika/albanski-...7iGWJXGAN8owGg
Uh vec sam predvidio ove korake ... sablon od imena,zastava..foruma..ucutkavanja aktivista...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ali ovo ti nije Irska vec Sjeverna Irska. Kad su dijelili smaragdno ostrvo u Sjevernoj Irskoj su vecina bili protestanti potomci britanskih kolonista koji su bili za ostanak u UK. Mozda na pravdu Boga optuzujes `blesave` Irce, a mozda i jesu oni. Inace Belfast odavno nije gorio mada su tada akteri bili neke druge vjerske/etnicke grupe.
Inace ako je iko profitirao od `tudje krvi` onda je to Britanija. Trgovina na engleski nacin sa kolonijama, Gurke vojnici, indijski ljekari i matematicari, irski kopaci londonskog metroa, juznoafricko zlato, iranska nafta, ruske i arapske pare. Od Lenoksa Luisa do Luisa Hamiltona. Cak su i `plavu krv` uvezli iz Njemacke. Jedino pravo englesko je Rouen Etkinson alijas mister Bin. I ne kazem to sa podcjenjivanjem, on je najvrijednije sto imaju.
Polinezija gospodo.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ljucne-dionice
Zanimljiv tekst. Crnogorski Master plan prikljucen na PauerChajnu i EU fondove. A DPSu prioritet bio put do jedne zemlje seljaka na brdovitom Balkanu.
Polinezija gospodo.
Kako vole da crkvu vezu za vladare kao da smo feudalno drustvo. A bice i da jesmo samo nije objavljeno u `Sluzbenom listu`. Pri tome su zaboravili da je Milo medju prvima bio ktitor vjerskih objekata. Doduse iz drzavnog budzeta ali sto je drzavno to je svacije. A i bio je drzavnik pa je valjda i drzavni budzet njegov budzet.
Nejasno je i kako su napravili razliku izmedju tranzicije, privatizacije i svega ostalog loseg jer dobrog ne vidjesmo kako u Srbiji tako i u CG. Vjerovatno treniraju.
Polinezija gospodo.
Brt, ne pravi se lud, ulijetali su u kuće/prihvatilišta ilegalnih imigranata i trażioca azila, ako aludiraš na to da je ovaj lik "pojedinačan slučaj", "ne treba generalizovati", "doktori i inžinjeri" i ostale libtardske mantre, vodi ih kući, udomi ne kupuj
Forever young, i want to be forever young
Pa što ovi genijalci što rade ovo pale auta vjerovatno njima prihvatljivih osoba (jer pretpostavljam da velika većina ovih migranata što žive od socijale ne mogu imati ovakva auta)?
Što pale kuće koje mogu neki drugi bijeli arijevci da koriste? Koji isto žive od socijale, iako su superiorni u odnosu na prljave migrante.
Što ne odu pa zapale kakav kontejner ispred njihovih institucija, vlade, skupštine, šta god? Što su ovako glupi ako su superiorni? Što su ovako zaostali ako su viša rasa?
Rulja je svugdje rulja. Sta god da izvodi mora biti jednostavno, a ne komplikovano. Pri tome alkoholisanost smanjuje uracunljivost.
Uf druže tendenciozan si, da ti odgovorim još na ovo i nemam kad na tvoje gluoosti da se ubjedjujem, džaba slijepom pokazivat sliku.
I migranti mogu imat auta jer im je sve ostalo plaćeno.
A i zamisli nisu prvi protesti na kojima se grad izvrnuo naopačke kad dodje stani-pani.
Pogledaj malo statistike (mada vjerujem da ih već znaš, samo voliš da podmećeš i podvlačiš neistine izmedju redova, ne bi li ih nekako ostavio netaknute oa da ih ljudi uzimaju zdravo za gotovo) koliki udio u korišćenju socijale imaju migranti, a koliki domicilno stanovništvo, pogledaj kolikije udio za kriminalna djela domaćih i migranata, imaš čak i poredjano za zemlje porijekla za migrante koji narodi imaju koliki udio.
I zamisli, dovodit u pitanje jesu li superiorni u odnosu na likove koji oće da odrubljuju glave u sred bijela dana na sred ulice, u odnosu na somalijce sa IQ od 68, ili na incestoidne pakije, to može neko taman somalijskog IQ-a.
Ne bi zapad uspio da drži kolonije sa stotine puta manje vojske od država koje su kolonizovali da nisu superiorni u odnosu na te inbred majmune
Last edited by technus; Today at 18:09.
Forever young, i want to be forever young
Glavni je problem u pokusaju 'zamagljivanja' aktera mnogih ovakvih i slicnih zlocina od strane britanske drzave. A onda istina negdje procuri. 'Politicka korektnost' koja postaje nekorektnom. I koja veoma uspjesno radikalizuje plebs. Tu su uvijek nadje i neki Najdzel da naelektrise masu svojim tumacenjima.
Skoro je bio jedan slucaj u Engleskoj gdje je neki od garavijih svoje potezanje noza pravdao time da ga je ubodeni vrijedjao. Ispostavilo se netacnim odnosno klevetnickim pa je bajonet Sik na vrlo neprijatan nacin 'markirao' svoju zajednicu.
Valjda nama u CG to ne treba da bude cudno, kolektivno obiljezavanje ili obiljezavanje kolektiva su nam specijalnost.
Last edited by biljaneta; Today at 18:21.
Solidnoga se rasizma i fašizma ovdje može pročitat. Al to smo shvatili još u onoj "turskoj" epizodi
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/tv/emisije/81...-od-berbe-voca
U Hrvatskoj praktikuju da zatvorenici obavljaju ovakve i slične poslove,em se maknu iz bajbokane em zarade nešto...ali mi smo unikat!
...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kaina-u-evropu
Nešto mi je totalno nelogično,nikad više droge,a skoro svakog dana padne poneki sitni dilerčić...da nisu ovi naši šmrkači kupovali po 3,4 kila da imaju za svoje potrebe pa ih povremeno i puste na ulicu...jer ovi se hvale na sva usta kako uništiše šverc...
...
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks