Kad dodje tresanja ili badema po komadu bice zanimljivo
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Kad dodje tresanja ili badema po komadu bice zanimljivo
Danas i sjutra u Tehnomax 22% popust
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Pa i ne bih rekao da nije nešto, npr kapsule za kafu što uzimam su 4,28 ispod svake cijene, u Voli i HDL su preko 7...
Ove
Farma martinici?
Kokoska ima pecat pa udari kad snese?
Sent from my Volkswagen
James Tiberius Kirk
Primato u bloku 6, ladno nema crnogorske vode u ponudi..nevjerovatno
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne znam jel za ovu temu ili onu drugu no ajd ovdje.Šta mislite o ideji PK za veću kupovinu proizvoda domaćih proizvođača?
@beatnological inspirisa me na onu temu turizam đe reče da su naglo skočila cijene zbog sezone na primorju i na ovu temu jer ovi manji proizvođači pogotovu još će gore proći ne mogu cijenu baš formirati lako u takvu situaciju.Pa će korporacije još bolje da prolaze.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Imas seljak.me ne treba ti vise od toga
A ne nisi me dobro razumio imam ja i kontakte i sve direktno sa nekima da uzmem no pitam za ideju kao ideju PK-a.Mislim da se razumijemo ne znam ni što im je nagrada no motivacija za kupovinu sad da velim baš nešto mi je niska skala kao sama ideja.Sad ću kao nešto da kupim zbog nekakve nagradne igre lično truba od ideje no reko možda neko drugačije vidi.
Aaaa ti mislis za ovu nagradnu igru iskljucivo, tu se slazem, a mogli su i sa seljak.me da naprave tu promociju al jbg, svi znamo da im trne jaje ustvari za domace proizvodjace. A sto se tice same seljak.me platforme ja sam tu imao samo pozitivna iskustva, uzimalo se maslinovo ulje i jaja jedno vrijeme od ljudi preko toga
https://seljak.me/oglas/prodajemi-sirup-od-zove-zazm7
Evo naručih upravo od gospodina iz Andrijevice 2 boce sirupa od zove za nedelju,nadam se da će biti ok,posebno jer je zasladjen samo medom kako je napisao.
...
Ako bude valjao uzecu ga i ja sl nedelje
Pratim
Sent from my 17PM using Tapatalk
Javljam u pon.
Ne mogu bez zove i to počnem u Aprilu negdje pa sve do Oktobra...to sa kiselom nakon ručka,fantazija.
Uzeh neki iz Srb u Ntc Gintaš,639€ je boca,ali mi je malo previše sladak za moj ukus,nadam se da će ovaj biti bolji.
...
Preko koje platforme najbolje pratiti seljak.me?
Inače uđoh u Gintaš nepodnošljivi mirisi izmješani od mliječnih proizvoda do ribe se nisam usudila ni poći sad ljeto definitivno meni za izbjegavati.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks