E ladno je fukara jutros šćela da strkne, ali viđena je i vraćena u tamnicu. I još joj daje čoek finu hranu, ali davno je rečeno - 'rani keru da te ujede
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Mrvice
U doba korone smo nabavili 2 - m i ž. On mali a ona velika, e toga smijeha s njima na zoruposle 3 mjeseca nađemo 2 jaja u baštu, jedno otvoreno a unutra ništa, da li ga je neka ptica ili mačka kastigala pojma nemam, drugo preživjelo. Prezimilo. Dođe sledeće ljeto, a dođe mi i sestra sa buldogom na 10 dana. Odoše oni, buldog dobije neku infekciju oka, sanira mu se to srećom, i vidim posle nekoliko dana i bebi kornjači isto neki problem sa očima, nažalost nije joj bilo spasa, okasnismo. Ko je kome prenio neku bakteriju pojma nemam. Sa'ranismo je u baštu, e tih suza dječijih... spakujem ono dvoje velikih i vrnem ih u šumu na slobodu.
Ova nam je prije 20 dana sama ušetala u dvorište, pa neka je, rajetne su![]()
Ne znam, ne volim nista da drzim zatvoreno. Dakle moji klinci su bili donijeli kornjacu, nije mali plac nama ali kad god bih je vidio ona je bila nedje uz ogradu i trazila put za van
Te sam im fino objasnio da mi ne mozemo da budemo vlasnici njenog zivota i da bi svoju neku zelju ispunili drzali nju zatvorenu protiv njeme volje
Iz istog razloga papagaje, ribice i slicno im nikada nisam uzeo. Jednostavno moraju da shvate da slobodu niciju ne uzimaju a niti svoju bilo kome da olako daju
Edit, pas na lanac i u box, to ne mogu da smislim
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; Today at 08:53.
Dok je sve to strasno zanimalo čak je uzela jaja od kornjače i našla na tjubu o inkubaciji ne pitaj ništa haos.A nema šta nismo imali i leminge i vodene kornjače (jednom mi je jedna utekla iz terarijuma) kanarinca (to je meni pakao ptica hlu kavez) guštere, ježeve hahaha dug je spisak.
Mačaka broja im se znalo nije dođu odu.Sad samo dva psa i mačka a što dođe dovrodošlo i da ode sretni im put.
@kaemSe potpuno saglasna.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 08:55.
Generalno se držim svoje vrste, ali ovo ovako te svrati i ode ili puštim, vazda je dobrodošlo, ka i ljudi uostalomostanu fotke i sjećanja.
Kad smo kod mačaka, isto, podigli smo se s njima, e nije bilo boga da mački ili mačoru damo ime, jer je đed svaku mačku zvao Ćićo, i džabe mu/joj mi davali ime Tom, Džeri, Lili i sl... svaka je bila Ćićo, vazda su mu se odazivale i onda bi nam to ostalo tako i dan danas znam od milošte ljude da dozivam sa tim nadimkom![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks