Taman će trebati da me preneseš do kuće![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Taman će trebati da me preneseš do kuće![]()
Aahahahha ja sam ladno jednom sanjala da vozim viljuškar kroz PG i nerviram vas cijelu Podgoricu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Voliš da nerviraš![]()
Ako ne bih mogao sam, jedino bi i moglo da viljuškarom![]()
Ahahahha znaš kako ako @kaemSe ide ostavit ćemo te mi u neki plast sijena tamo mislim ja reko ti mene nikad ne bi izda što ne znači reverzibilno.
Hahaha to pretežno tako ide.Ne idem bez jonia niđe, on bi ostao samnom u taj plast
![]()
Gledam po instagramu ove što smo zajedno išli u školu, to idu na planinarenje, skaču bandži, voze kvadove, paraglajdere, čuda mooda, a ja presrećan što sam provuka nogu kroz gaće a da ne panem...
Dps je izgubio zbog osjecaja senzibiliteta... hahahhaha o gleda li ko skupstinu i smije li se
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hahah @starwalker
Nego kad postavi sajsicu reci mi što misliš o njenom beogradskom naglasku?Meni je baš nafuran.
Hoćete li ići na Gospođetinu u Budvu?
The more things change, the more they stay the same.
Dobro je sto zvicera osudise na 16 godina zbog neplacanja pdv
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A da mi je sad neka uredna dama samo na 2,3 sata...
...
Sad ću da legnem i zaspem po' ure I to mokre glave!
"I shut my mouth and hold the light"
Za po ure bi mogao past' 1 lijepi wo pred večerujoš kad bi mi došao majstor koji me laže mjesecima,ne danima,no mjesecima,bio bi idealan dan
Više ne smiješmajstora naljutit jer možeš ga sanjat posle samo.
...
Majstore za kumove i na slave treba zvat.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da vam stajem na muku, kakvog molera imam, ostavim kljuc, zavrsi proje nego dodjem, poslajem nekog da mu ponese rucak, ostavi kljuceve, ja pare na trafiku, ne gledamo se
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Na neka zanimanja se godinama gledalo s visoka pa se lijepo vratilo.
Lijepo se i cg. narod razmazio, većinu svakodnevnih stvari se može samostalno uraditi. Treba samo zavrnuti rukave.
Eto opet se vraća u trend da ako ne znaš/nećeš samostalno da okrečiš, zamijeniš česmu/luster/očistiš klimu/ zavučeš se pod auto... itd. nisi pravi muskarac![]()
I zaista toliko je danas kvalitetnog sadržaja i tutorijala za sve, iz bilo koje oblasti... da za relativno kratko vrijeme si spreman i za ozbiljnije poput keramičara, parketara, stolara... Znam, mašine koštaju, but still.![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks