Вели за Вучка му- дођох, видјех, побједих. Е несрећо једна несрећна.
И јесмо ли ми Цетињанима и Црногорцима украли језик или они нама. Јесмо ли ми њима признали отцјепљење Улциња и Тузи.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja mislim i doma ga se stide, kakva je to bijeda...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Bazdigvno, Dajguz, Vukšić i još dvije druge stranke svi zajedno osvojili 1.2% glasova na izborima sa rekordno niskom izlaznošću. Vučićevim medijima je potpuno nebitno koliki ko ima uticaj, glavni kriterijum za "dobrog Crnogorca" jeste spremnost da se pljuje po Crnoj Gori i da se liže čmar Vučiću.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Momak je retard
Sent from my S25+ using Tapatalk
NHM,nisi se dobro izrazio. Nije “dobri” nego “pravi” crnogorac. Ako nisi “pravi” onda si milogorac,ustasha,siptar i slično.
A ovo sto okači @sidewinder za vukicevica,ja ne mogu da vjerujem da nam je to državni sekretar,mislim nisam znao da je…
Procitao sam mu sigurno desetak tekstova na in4s do sad,bas sramno da on obavlja neku funkciju,a da objavljuje takve tekstove.
Al dobro kad se radunović ovoga ne stidi vezano za vijesti i spomenik dje stoji crnogorski grb i petokraka,posto je to dobri boško postavio na fejSbuk,ima pravo na to…
Sloboda je stigla,nek se čuje do nebesa,nema više depeesa,boško majstoreee,boško majstoreee
Crna Gora je puna licemjera koji su gadljivi na sve sa tim prefiksom jedino na sto nisu je kad treba da muzu pare od drzave, barem da se jedan javi i kaze "necu da primam platu i službena auta od drzave koju ne priznajem" no svaki sve benificije koje može da ucari uzme od drzave i usput krene u neku pljuvacinu dokazivanja vjernosti onoj beogradskoj protuvi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kome vi dajete na znacaju, da vas nema, ne bi mi pao na pamet
nothing comes from violence and nothing ever could
Pod rizikom da se ponavljam, tip je do skoro radio kao direktor Službe za građane u GG i činio vlast na lokalnom nivou a biće činilac vlasti u makar još 2-3 grada. Da ne pričamo da je očigledno da ga neko sa strane finansira.
Naaaaaaaaarod mu očigledno daje makar taj minimum značaja, ne zamjeri i nama što ga ovako usput ispljuvamo.
Izgleda je dajguz odlucio da rijesi pitanje broda jadran i time “pomiri” crnogorce i hrvate. Rjesenje je da se brod vrati srbiji jer je ona finansirala njegovu izgradnju hahah
Volite li klipiće? Nisu odavno.
https://www.facebook.com/reel/1007218565181681/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne odgledah. Ima li scena kad se pošiljka od 87 kriminalaca šalje nazad na kućnu adresu i zašto nema?
Promašaji teški
Nekad sam mislio da je dovoljno da na pozicije dođu ljudi koji su dobronamjerni pa eto neka đavo nosi znanje, valjda će imat neko ispod njih koji nešto zna. Evo neka bude da su svi funkcioneri demokrata i df-a dobronamjerni, iako nisu, ali oni su svi zajedno nesposobni debili. I umjesto da se nesposobni debili oslanjanju na neke ljude koji nešto znaju i koji su u zatečenim resorima godinama ili decenijama, oni partijski uhljebe svoje članove i aktiviste koji su jednako nesposobni debili kao i oni sami pa svi zajedno sviraju krcu.
Pa i jes dovoljno biti dobronamjeran, samo sto se takav u CG politici jos pojavio nije
Na stranu šta mislim o svima njima, ali postoji razlika između jednog Slavena Radunovića, na primjer, i jednog Saše Mujovića. Ovaj prvi je karijerni privredni kriminalac i prevarant, korumpiran do srži, ovaj drugi, u političkom kontekstu, nije zlonamjeran. Makar ga ja takvim ne doživljavam, nezavisno od toga što mislim da je kao političar promašaj. O Koljenici, Lepoglavom i ostalim kupljenim i prodatim dušama da ne pričam previše. Čak ni nesrećnog Šaranovića nisam doživljavao zlonamjernim, ali krupnim koracima trči ka tome otkad se posadio u fotelju.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks