Turska ambasada je n Zabjelo, ovo o cemu ja pricam je sami ne centar nego epicentar Podgorice. 5km razlike odokativno![]()
Tamo i uzimam to je pored turske ambasade.
Napisah gore.
No ni to mu nije to.
Da dodam dobar je i kod onih Turaka na trg Vektre ali opet.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 01-06-26 at 23:38.
Turska ambasada je n Zabjelo, ovo o cemu ja pricam je sami ne centar nego epicentar Podgorice. 5km razlike odokativno![]()
Vidi, adaptiral8 su ga nesto malo. Da taj.
Je li jeo tu neko od vas...?
Udjoh prije mjesec dana kad sam se vraćao s Gorice samo da vidim ponudu,izgleda sve uredno,čisto,mlad neki momak pomalo zna crnogorski da priča za pultom...
...
Nosio sam ja kuci od njih ranije vise puta, bilo je totalno ok. I zaboravih potpuno do nocas na njih. Mozda cu sjutra...
Jesi li pasulj uzimao kod njih?
Na izgled je sasvim ok,porcija 4,50€.
...
Okey ja sam s tobom generalno saglasna jer sam ga eksperimentalno stavila i u friz i sačekala da vidim jel pravi nisu toliko toga falširali ka ovi domaći proizvođači što stave na etiketu ayran.Najjače.Ti veze s vezom sa ayranom nema.
Ali fali mi onih kopalja deset ispred u ukus što sam probala izvan granice.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-06-26 at 00:10.
Da nisu stigle negdje i kod nas ove Linolade ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ovaj Kolios jogurt mi nije nešto,Dodoni je bolji.
...
Dje ih ima?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-senegala-kine
Ne znam broj ovih tezgi na pijacu Gintaš,ali znam da samo dvije osobe ne lažu onamo no znaš za šta daješ pare...
Evo me je gospodja koja drži tezgu zdrave hrane i kod koje sam dugo vremena kupovao od badema,oraha i sezonske sokove ladno slagala da joj je sok od zove njen lično...dodjem doma,otvorim bocu,pokvaren,ne bih lijen i spakujem ga da bih joj samo pokazao radi ostalih mušterija,toliko je bila drska i bezobrazna uz riječi-ne interesuje mene to,nije do mene,pa rekoh gospodjo rekla si da ga ti praviš,da ne nagrdiš nekoga...ništa rekoh kad te ne zanima da odnesem ovo na smeće.
...
Nema većih prevaranata od prodavaca po pijacama. Čast izuzecima.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Štetni smo,čast malom broju izuzetaka,ali jako smo štetni,lično ne bih imao obraza da postupim kao dotična osoba ko god da je u pitanju no bi uslijedilo izvinjenje itd. a ovo bi kao da ja nju nešto napadam,neprijatno mi bi...zato sad sve kod drugih,a njoj naravno dobar dan![]()
...
Posao im je da odu na tusku pjacu, potrguju tamo sve rano, izloze u gintas za 3x vecu cijenu i to ti je to
Jes al vi ne mozete domacu flekavu jabuku prodati jer nije lijep oblik...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je bas dobro
https://www.parthenonfoods.com/produ...or-roshen-150g
edit: iz frizidera, njam
Last edited by goozica; Yesterday at 18:48.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks