E ne znam ako si platio 2300 hotel plus barselona plus karte a valjda si se spustio sa toga krova i nedje drugo to dodje do 4
Ali opet vidim kolega rece medeni mjesec, nek je sa srecom
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DZK1d...J5a3drMXNzMjU2
Svaka promocija je dobra promocija...
Ne znam bas za sve stvari ali dobar dio jesu stvarno projekti za koje je odvojen budzet i radi se na njima a neki se i privode kraju. Dal' ce se probijati rokovi i koliko to niko ne zna.Ono sto je sigurno jeste da najvazniji projekat (lokalna obilaznica) nije zapocet i ko zna kada ce biti.
Autobuska se stvarno privodi kraju. Realno je da ce biti zavrsena sledece godine a ako dobro upru mozda stvarno bude i ove. Mogu samo reci jedno, NAPOKON!
---
Daleko je Novi od sredjenog grada ali stvarno se vec neko vrijeme vidi koliki-toliki napredak.
I dodao bih mozda i najvaznije. I dalje je, barem kada su kulturne manifestacije u pitanju, No1 u CG. Tu nema prostora ni za pocinjanje diskusije.
E kul što veliš barem je krenulo a za zaobilaznicu sam saglasna naročito što je granica tu i dodatni pakao ljeti sa gužvama.
Samo kad se sjetim koliko sam prošlo ljeto putovala od Bijele do Novog pješke bi prije stigla.
Ali u svaki slučaj Blue Line je savršenstvo meni barem ne znam može bit i bolje voljela bi da se ubace frekventnije ljeti pa i da zaglaviš nisi za faking volan.Ahahaha a jes da svi pizde kad naiđu na njega starim putem do Veriga.
Evo neki na snazi raspored:
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jes jes jes to potpisujem.
Skidam kapu za to.Što me podsjeti da pogledam sajt.
https://www.hercegfest.me/en/
Ovako godinama, neuredno, neugledno, rđa, slomljeno staklo, smeće.... a kontra pogled je fin stvarno, dođu turisti svaki dan da se fotkaju tu i ovo ruglo ih takođe dočeka. Bove na Pizanu još nisu stavili. Nemalo nas.
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Zbilja kad pomenuh Blue Line potez Novi Tivat Kotor nebitno jel ostatak primorja ima uopšte namjeru da napravi ovakvu spiku?Jer je očaj na tu temu za druge primorske gradove.
Nisam se vozio busom ne pamtim od kada, cak ni autom ne idem nigdje osim ako nije Sutorina al' se bas prije par dana potrefilo da smo krenuli porodicno pjeske put starog grada i onda shvatili da ne stizemo na vrijeme pa uletili u bus. Klimatizovani autobusi, cisto, uredno, stvarno sve za pohvalu. Jesul' svi takvi ne znam al' eto ovaj lokalni kruzni je bio.
AI gerila marketing za srpsko trziste
https://x.com/pajticbojan/status/206...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nagradna za marketing....
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vjeruj mi parkiram auto i banja mi je Blue Line.
Sve pohvale za isti najjači GP u CG.
Morala sam da im vidim i istorijat.
'Blue Line doo Herceg Novi je kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u oblasti prevoza putnika u drumskom saobraćaju. Početci poslovanja datiraju davne 1980. godine, od kada kompanija posluje pod nazivom “Autosaobraćaj” doo Herceg Novi, a od 2007. godine mijenja naziv u “Blue Line”."
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 16:41.
Mislio sam da ti se to desilo na Palmu...
Nisam imao taj osjećaj u Barseloni.
Sve je bilo baš lagano i opuštajuće.
Valjda što je veliki grad pa se to ne osjeti.
-> ali nije ni primaći kao u Italiju. Imao sam osjećaj da sam u Afriku.
Na Palmu se to odmah osjeti jer imaju samo jednu glavu ulicu od 20km.
Karte su bile oko 25e iz PG + od Barselone do Majorke oko 20e.
Te 1000€ da zaokružimo i dodjemo do 4 jedino idu u trgovinu jer su stvari jeftinije 800x nego kod nas.
Parfem što je kod nas 144e ja ga ovamo uzeo za 68e nego da ne dužim.idem sjutra da obidjem drugi dio grada.
Hvala.![]()
E svaka ti čast kad si otišao na 10 dana sa rancem…
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks