Kakve su ovo madjije?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kod komšija bilo dinamično. Valjda probušena guma.
Pojavio se video izlijetanja aviona Croatia Airlinesa. Zračna luka Split opet otvorena - Index.hr
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prije bih rekao prekid snage na motoru br. 1 ili eventualno otvaranje thrust reverser-a.
Prema tome, šta da ti kažem?
Novi Boeing 787-9 Dramliner, Lufthansa, D-ABPQ kolapsirao u Franfurtu. Bez povrijednjih. Brat pored lagano kulerski prosao ispred nosa kao da se nista nije desilo.
https://www.instagram.com/reel/DZKjC...xhdDN5YW1ueg==
https://www.instagram.com/reel/DZKwj...Frajl3YjVydzYw
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Landing gear no locked. Ja cekam ova krila da se kolapsuju.
Ozbiljna udar na reputaciju Air Montenegro.
Josh Cahill ih je na svom YouTube kanalu optužio da su scammeri i da su mu prodali kartu za biznis klasu koja ne postoji. Sve je dokumentovao. Komentari su krenuli i na instagram stranici Air Montenegro. Jako ružna priča.
Dako se ugase.
Ali ovo dje govori da security officer pusi, ziva istina
Neki stariji prica sa mnom i pusi, ja rekoh prijatelju snimice te ovo stranci. On lagan, stranci su stoka
I vjerujte mi da ih tako dozivljavaju ovi nasi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Da, mi ih vidimo kao stoku, a u stvari oni nas gledaju kao pleme koja tu stoku gleda sa navraćari i uzme pare.
Samo što su oni u pravu![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
I u pravu je. Nismo mi izmislili duvan, no su nam ga prađedovi tih što će ga snimit i donijeli iz p.m., a do juče i bombardovali nas sa reklamama i propagiranjem kroz Holivud. Pa nek sačekaju malo da se i kod nas primi taj novi trend. Svakako se ide u tom smjeru
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
A moj joni ja se nadam da si sarkastican
Pusenje je bioo sredjeno i cg ali od kad smo slobodu koju smo zeljeli zamijenili za slobodu anarhije za glasace sa tri i cetiri zuba imamo da se pusi svudje i parkira svudje i prolazi kroz crveno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pušenje bilo sređeno?
Đe i kad i do kad? Čast izuzecima, npr u Mexički koji je izgubio dosta gostiju od kad je gazda odlučio da poštuje zakon. Poštuje ga i danas bez obzira ko je i s koliko zuba na vlast. Znači, bar u ugostiteljstvu sam sprovodiš zakon. Niko ti ne brani ili ti prijeti da ga ne smiješ sprovoditi.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Imaš zakonska pravila, zna se šta smije a šta ne smije.
Na nama je kao društvu to da poštujemo, a na državi je kao garanciji sprovođenja zakona da to sankcioniše...
Ne ide ni društvu ni državi nešto![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja se sjecam kada su bili zabranili pusenje u zatvorenom prostoru, samo je Alpe bar imao dozvolu, i svaki drugi lokal si mogao zatvorit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks