E ja teletine ispod sača kod Aca,znači mogao samo još no rekoh konobarima,pakujte ovo![]()
...
...
Svaki dan je dobar za upiranje.
nedelja i paukovanje
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
@joni da ne spamujemo temu in flight vezano za duvan i prađedove..ja ne znam za vas iz Cuca ali moja prababa je uzgajala duvan i motala u to vrijeme niko nam ođe kroz holivud donio nije...ajdeee..doduše Hercegovina je poznata po tome.
Oni su samo komercijalizovali sve..🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mislim da govori o Staroj Kući.
@AL no1 ahahahha sjetih se sad one noći pa ja sam njega upoznala još smo jedno jutro tad popili rakiju e sad ne sjećam se jel on pio ali meni je uz kafu poslao još jednu a bili smo samo on ja i osoblje tad.I konobara sam mu onog starog odvezla do Đenovića tamo mu brat drži onaj Deli Radivoje restoran (konobaru).
Last edited by Bluemoon; 07-06-26 at 11:54.
....što me podsjeti kako generalno imam problem sa pamćenjem imena a tek prezimena..likove pamtim i to raspoloženja u situacijama i situacije u detalje ali imena i prezimena not..
@AL no1
Ček ček ajm konfjuz sad jel isti vlasnik u Grohovi isto se zove restoran?Ja ođe nisam bila nisam a vidiš moglo bi se nekad navratiti.
1.Da razriješim, Aco i Ranko su dva paralelna univerzuma. To što je Ranko slučajno dao isto ime restoranu koji je 100km udaljen od prvobitnog je slučajnost.
Ranko-Grahovo, Aco-PG.
2. Oko zgražavanja stranaca kad vide da neko puši:
Ili je možda mislio da slika ovog našeg službenika i ponudi mu posao u Holivud. Možda čak i Oskara da dobije:
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Inače duvan nam valjda donijeli preci ovih iz EU. Da ne kažem kolonizatori i začetnici genocida. To je danas zabranjeno
Last edited by joni; 07-06-26 at 12:26.
Mislim da nije,ovo je nekadašnji Škorpion.ambijent je lijep,ladovina debela,konobari skroz ok,sve čisto do perfekcije,uredno...i meni najvažnije,nema nervoznih likova koji bulje u tebe.
...
E hvala Šerlok.🤌 Generalno sam pored zaboravljanja imena i prezimena sklona i gafovima.
A da jadan kapiram te ti smradovi su krenuli da koriste WW2 da promovišu Lucky Strike smradovi evo se iznervirah iako mi je tema pležR odo da se spremam za Kuče.
Last edited by Bluemoon; 07-06-26 at 12:32.
Ja bi Nimfu ladno poslala u Grahovo kako sam skontala🤌
Ako postoji nenormalan čovjek u Crnoj Gori to je Aco. Teško da luđi postoji.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ah,znaš kako,sve u svoje vrijeme
Ima milion anegdota,no nemam kad sad o tome.
...
Na sta je spala ova formula kad moras u kadru gledat kardasijanke
nothing comes from violence and nothing ever could
Hamilton mrtvi, nerealno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks