Je li ovo za przenice ili je cicvara? Ne mogu da odlucim![]()
Evo da ne bude off bez fotke malo sam se zanijela sa maslinovim uljem još kombinacija pileta koje ispušta svoju masnoću ali mi je zbog toga trebala kiselost s ovim sosom od ostriga što se super pokazalo.Vrganj baš ali baš dominira ne mogu da vjerujem koliko su divlje gljive moćna stvar miom vjerujem no dokazano iznova i iznova.Mirisu ukusu svemu.
EDIT:
Jedan dio "baze" sam odvojila za varijantu sa peradajz čorbu sa pireom od istog.Za sjutra.Stalno se pronalazim u ukusima i mirisima.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 06-06-26 at 21:08.
Je li ovo za przenice ili je cicvara? Ne mogu da odlucim![]()
Srce nemoj da završiš u ovu drugu varijantu umjesto mušlji.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
ljeti neizbjezne tikvitze, sir stari domaci sto se lomi, sa'ranite me u poh i ostale ljubavne price
inace, najduze mi je sir opstajao u obicnoj kesi onoj taknoj sto ni za sta nije
nothing comes from violence and nothing ever could
Žu žu žu
Maj fejvorit za kraj dana.
Ovo je savršenstvo nad savršenstvima.
@tigrovo_oko nukleus
Domaće hej domaće.
Last edited by goozica; Today at 04:48.
E ovo je ok slika,računam da ti je malo zamaglila kamera...vruča jaja!
...
Ahahhah pa nisam ja u faking food komeršnal niti prodajem što da studio za to iznajmljujem.Mislim zabolje me za fotke.Ali vidiš vrlo su reklame ozbiljna industrija postala daleko veća od same hrane koju reklamiraju.
Tako da ove moje uboge fotke aahhahha meni su strava.Ja ništa niti prodajem niti se hvalinjam.
EDIT:
U prevodu zabolje me I za tvoje i bilo čije mišljenje.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:23.
Ja imam drugačiji pogled na to...evo Buva je kuvar no1,ali po slikama kod koga bih jeo kao u svojoj kući,tigrica i naravno starwalker.
Iako ponekad stave porciju kao za ptičicu,ali slike i samo aranžiranje su im perfekcija!
...
Super ja sam Darth Veder teme.
Mušlje ne znam da spremim bakćem se sa čorbama rovito jaje mi je domet.Sremuš ne znam ni kako se po crnogorski zove.Kul maaaan.Nisam ka na reklame za banke.Ahahahha.Ili Coca Cole i ostale zajebancije.Ne ulažem u studio tek JBG.
A tek što ni zeru potrebe nemam da bilo koga impresioniram.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:33.
@AL no1 moram se saglasiti sa tobom, ali možda su ukusi tu.
Sa druge strane, recimo, @tigrovo_oko je prof. dr prezentacije, ali možda ukusi ne igraju![]()
Nisi ni svjesna koliko je bilo blizu da dignem obje ruke u vazduh i priznam :"Kriv sam, strijeljajte me", ali u zadnji tren, kao neki plot tvist aka "Seven" u zadnji tren ti ulijećeš sa, od tebe neočekivanim priznanjem, i ja sam spašen. Sad mogu nirno da spavam a i tebi će biti lakše,vjeruj. Iakupljenje ti je zagarantovano.
srEmuš je noćas sahranjen ili što bi rekli francuzi:
Le srEmuš est mort, vive le srIJemuš!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks