Nadam se da ce sledecu iznijet Spursi a syo i ne sledeće dvije, ipak imamo najboljeg igraca lige i koliko god me ispizdi vjerujem u njega 100%..
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Zbog toga jer im je puls na 270 a mi smo po foteljama sa paeljama u krilima i pivom u kriglama![]()
Nadam se da ce sledecu iznijet Spursi a syo i ne sledeće dvije, ipak imamo najboljeg igraca lige i koliko god me ispizdi vjerujem u njega 100%..
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Bolji Knicksi, ostavili su u posljednjoj četvrtini dosta poena iz otvorenih šuteva, bila bi šteta da su izgubili utakmicu koju su kontrolisali ~40 minuta. Brunson još jednom najjači kad treba, mada je bacanje moglo da bude pogubno (Kornet uštopovao nogom, samo je Jefferson u prenosu primijetio).
Glup šut, duga dvojka u pokušaju igranja 2 za 1 Wembyja, pa lopta kojom je prodao utakmicu, pa još jedna duga dvojka promašena za pobjedu - je li nije moglo nešto bolje ili makar manje ishitreno da se napravi na kraju od strane San Antonija? Sve sam mislio da može biti (vala kao da ima 333 moguća ishoda, a ne 3) poslije dvije utakmice, ali 0-2 stvarno nisam mislio.
Nešto nešto veliki mozgovi isto. Bukvalno sam isto pomislio kad sam vidio faul, čemu to, a često se dešava i ne samo u NBA. Kao da hoće na silu da potroše ekstra faul da ne bude slučajno da su branili napad, primili koš, pa im poslije utakmice srali novinari i navijači kako su imali faul viška. Čuvaj ga brate za momenat kad ti se odbrana raspadne.
Ne bih osudjivao Vembijeve suteve s distance.
To je moralo biti nakon one trojke s 10m protiv OKC.
Rekao sam tada da vrv ga taj pogodak kosta svih buducih suteva, kao Frljoku sto je, i to ostara kao dobro vino.
S tim sto Vembi je pametan momak, cita, ima IQ da vidi sto i kako.
Ne vjerujem da ce mu sledece 4 godine svaki bitan sut biti s distance.
Glede pasa u ledja...
Crta se istorija.
Mnogo takvih blatantnih gresaka mi je proslo kroz glavu, sto velikih igraca, sto velikih timova, da je iskupljenje jednostavno moralo da se desiz.
Чињеница је да је лијепо је кад можеш учити лекцију након побједе. А лекција за научити послије ове партије масу.
Добити двије са стране кад је Брансон 19/56, то може само велики тим.
Веле Атланта мањкава, Фила повријеђена, Кливленд уморна, сад Сан Антонио млада. Биће времена за анализу. Али велико поштовање.
Још нема лагодног осјећаја, нити неког унутрашњег мира. Као 0:0 скор. MSG ће да врви као никад прије. Донесите нам гејм 3 побједу.
All business.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Branson 2 NCAA sampionata?
Kup?
Tu isto ima tih likova.
Ne moze to sve biti slucajno.
To je tim koji ima pobjednike, igrace koji su prosli mnogo takmicarskih sezona.
Vembi je fajter, ne da kos da mu daju, prije ce se okrenut da ga ...
Ali kao neiskusan igrac kome su ovo prve ozbiljne utakmice u karijeri on je u napadu uradio dosta zelenih stvari zamisljajuci da je 2K.
Ukljucujuci onu trojku sa 10M.
Sinoc najjaca prica, uzeo skok, ima prednost kretnje, cuvar na zadnjoj nozi, ide faul ili kos, i on se odalji da sutne trojku iz fejda aveja. Nerijeseno, manje od minuta do kraja.
Mozes li zamislit Harta da to uradi? Bridzisa? O Bransonu da ne pricam.
Ali ovi prekaljeni vukovi, imali vec tih idiotskih suteva u karijeri, Vembi nazalost nije spremao u glavi potencijalne scenarije.
I na kraju dodjosmo do retarda sto su unistili kosarku i step bek trojke.
Za sut sa poludistance na samom kraju nemam zamjerke. PO je to, mogao je krenut na kos, defanzivac da ga odalami i da ne bude faul.
Ili da mora sutnut uz masu kontakta.
Ovako dizanje na sut ko sa treninga, nije uslo i to je to.
Last edited by Bruda; Today at 17:01.
Bogami je i Brunson u trecoj ili cetvrtoj promasivao suteve za koje sam vise puta pomislio da ce negativno presuditi za Knickse... Nego upravo neiskustvo mladih igraca Spursa je to "izbalansiralo"..
On promasi otvoren sut izgradjen timskom igrom.
Bukvalno je masio prepoznatljive, skolske suteve.
Vembi potrca na trojku sa reketa i baci se unazad da sutne hahhahahahha
To da
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks