Kakva mashina
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
ima li sto od janichica?
RAF IS GOING INTERNATIONAL
Kyle Snyder will defend his RAF Light Heavyweight Championship vs Abdulrashid Sadulaev at RAF Georgia on July 11.
Merab Dvalishvili vs Henry Cejudo will be the main event.
@RAFWrestlingUSA
Ja mislim da ovi olimpijski prvaci kao što je Sadulaev da slabo zarađuju, osim ako nemaju nekog sponzora koji ih "gura niz brdo" kao Kadirov - Khamzata, kao Magomedov (što je sad u zatvor) Khabiba.
Tako da mi je vazda milo da tako neki OG lik uzme pare.
Pricao je nedje on o tome kad su ga pitali sto ne potpise za Ufc, a Kedirov gura sve te borce od tamo, a ovaj RAF fino placa izgleda cim svi odose tamo i realno su im mecevi zvek.
Arman je dobio 100 hiljada dolara za prvi meč protiv onog nekog balvana.
Sadulaev je masu popularniji (a naravno i uspješniji) u tom svijetu rvanja, tako da moguće da će njemu dati više.
E zamisli Sadulaeva u UFC, da samo malo provježba standup, ako ga ne nokautiraš u prve 5,6 sekundi runde ti si ga ugasio...![]()
Mada dobro, i ja malo kenjam, ipak je velika razlika između ovog rvnja i mma rvanja, mada svi ti top level borci moraju imatu određenu pamet i inteligenciju, i zbog toga sam siguran da bi on napravio dobru traniziciju.
A izgleda da su on i ovaj Snajder radili meč u finalu olimpijade u Tokiju, 2020:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks