Prije par dana na vozu iz Beograda pri dolasku u stanicu Bar kondukter- pratilac kola pretučen od strane putnika.
Kod sudije za prekrsaj punik kažnjen 450 evra a kondukter- pratilac kola 150 evra.
Nijedan politicar nije ovo osudio i nijedan politicki pilicar nije povrijedjen
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Crnogorski portali bliski režimu predsjednika Srbije Vučića ili su prećutali, ili samo ovlaš pomenuli jučerašnji incident. Jedno od tih glasila objavilo je da je Vučić zatražio da mu tokom posjete Tivtu ne bude organizovan zvaničan doček, niti protokolarni ispraćaj. Međutim, zvanični doček nije ni planiran, jer samit na kom Vučić treba da učestvuje nije zvanična posjeta Crnoj Gori.
Koji je to demagog
PreglupoOvo samo kontru stvara ccc. Iskuliras dzukca, napises saopstenje i zavrsis kako blu kaze dostojanstveno.
Stvarno mislite da je ove natpise postavio neko ko je protiv Vucica? Ahahahaha... Ovo je bukvalno njegova rabota 100%.
Moras biti ili extremno glup da ovo postavis (a stvarno si protiv idiotluka zvanog AV) ili placen od strane njegovih da potpiris vatru. Nista drugo nije opcija.
To mi je prva pomisao bila, ali vjerujem da ima patriota koji misle da su pametni
Sarkazam, ali u odnosu na licemjere koji prozivaju pojedince kad treba da se oglasimo u vezi ove sramote od strane Vučića a kad se spriječi sramota (dolazak nabildovanih primata kojima je ko zna šta bio zadatak) onda je to spriječila "država Crna Gora". Pa valjda su i za to zaslužni neki pojedinci/institucije. Al' dobro,personalizovana kritika svakako jeste na mjestu, ali prevalimo preko usta ponekad i pohvalu nekom, pa makar i Bukvi ili ANB-u.
Neko će reći pa to su im strane službe sve odradile. Ok, jesu, ali je li moguće da su za vrijeme Mila snom mrtvijem spavale a mesari nam ulazili ka da smo VelPlan a ne država? Mislim da nisu, samo su žmurile ili gluvom dojavljivale.
PS. Sin mi posle 2h gnjavaže na aerodromu ipak uđe u Srb, tako da sumnjam da @extravaganca ima neke insajd. info
Ni ja se za njega nisam naśekira kolko @Bluemoon
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 11:14.
Iz istih razloga iz kojih se magicno uvijek desvaju random 'sranja protiv ugrozenih gradjana Srbije' u regionu gdje god se okrenes. Da ima materijal da puca gradjanima Srbije (a vjeruj mi, ima ih jos uvijek i previse koji su zaslijepljeni njim i vjeruju svemu sto kaze) pricu kako su svi protiv njih, te nisu u CG poslati krimosi vec sportisti i sve neki lijepi klinci.
Vidjeno stotine puta.
Ugrozeni u HR
Ugrozeni u CG
Ugrozeni u BIH
Tu je Vucko da ih spasi jer su svi protiv njih.
---
Edit: U njegovim ocima a i u ocima njegovih biraca (kojih je i dalje nenormalno mnogo) Vucic = Srbija = SNS. Mrzis Vucica, mrzis Srbiju i narod Srbije.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks