Pa volim svašta jedan zna tti nećeš znat.🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mora malo i nocni zivot da se ispostuje![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Pa volim svašta jedan zna tti nećeš znat.🤌
Nista onda, laka noc.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Usamljenost je, veli, pakao.
Nikad nisi sam. No omnipotentan. Sve nam je dato...
Svaki dan je dobar za upiranje.
TakoE!
Pravda za kurtoazno ****** zvano Laku Noć!
Čišćenje.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Noću, da.
Dremne se nekad i preko dana.Desi se masu stvari kroz život da se Čovjeku sere od bilo kakvih naučnih istraživanja na tu temu.
Drugarica koja radi u apoteci mi predloži Magnezijum Bisglicinat + Melatonin 5mg sat vremena pred spavanje, na prirodnoj bazi sve. Uh kako se naspavah, još u kafanu bio prije toga tako da je i pivo remetilo sigurno ali opet se lijepo naspavah (od 12.30 do 7 skoro što je za mene u zadnje vrijeme baš nemoguće, iz cuga da spojim toliko a da se ne budim). Uglavnom, večeras ću probati tu kombinaciju kako treba, bez alkoholapa da vidimo.
Ja magnezijum.bisglicinat pijem odavno. Predobar. Tako lijepo me uvede u san, fantazija.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
U jednom trenu si mlad i leprsav, a u drugom razmisljas koja forma magnezijuma je najbolja
Napisa neko na instagram
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Magnezijum Noć,i pije jedna prijateljica taj koji si ti uzeo,kaže da joj je ok ali ako ga uzme par sati prije spavanja...ali isto zna da zakasni,i onda se probudi usred noći i nema više sna.
Ja,kao i svi vjerovatno,volim da u komadu odspavam makar 7h,jer i ako odem na piš,ipak treba makar 15ak min da ponovo zaspiš...evo sam spavao punih 6h u komadu,i malo mi je to,fali taj 1 sat ipak...ali ovo je od blesavih snova,a i imao siestu juče malo dužu![]()
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks