Pošto vidim da konjoglavi naziva crnogorskom stokom ljude koji su spakovali kriminalce i poslali ih odakle su došli, trebalo bi mu zabranit ulazak u državu. Na duže vrijeme. Mada je sad promijenio laž sa maltretirali žene, đecu i stare ljude na maltretirali sportiste i patriote, od kojih nijedan nema dosije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Koga briga što psiho priča ali da ne pušta CG tablice u Srbiju?!WTF?!
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Pa dobro, cg tablice ne znače mnogo van granica Crne Gore.
Мислим да се спрема терен да откаже долазак (никакве штете) али би Пицоусти волио да му ми први забранимо као Зоки.Али ја не бих, него столицу у трећи ред.
https://x.com/i/status/2062257202262413523
Црногорце је одржало црногорско срце.
Čekaj malo,krene sad Pipke i Alija do BG i ne mogu proć'?
Postaje zanimljivo![]()
...
Mene zabolje koji će od njih da krene ali jel on to zabranio svim CG tablicama da pređu granicu Srbije ili je patka od informacije.
Auhhh, sjutra mi sin leti za BG. Mora u ambasadu Češke u BG da se javi.
Ima li ko info jesu li problematizovali ulazak noćas CG državljanima koji su letom došli u BG?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-mogu-u-srbiju
Prema istim informacijama, na teritoroji u nadležnosti srpske policije, od 19.30 još nijedan državljanin Crne Gore nije prešao u susjednu državu na GP Gostun, Jabuka i Dračenovac.
Last edited by AL no1; Yesterday at 21:25.
...
Horor.
A to što Vučić baljezga me zabolje ionako je neuračunljiv lik.Ali ovaj atak na obične građane Crne Gore u zabrani i otežavanju ulaska u SR je već ozbiljan atak jer je ođe neku predstavu napravio sa nekim napucanim klošarčićima u čarter let.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Prvo su preporučivali da se ne ide u Hrvatsku a sad ni u CG, gdje će veseli Srbin na more?
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Lagano mu makar na pet godina zabranit ulazak u državu, a smeće od televizije mu potpuno ugasit. Ili je bolje da ga optuže za širenje mržnje pa da sam odustane od dolaska da ga ne bi hapsili ovuda. Što bi rekli stari Mesopotamci - ja nisam za nasilje, osim kad je potrebno.
Inače, lik se krči svima i svakome preko svoje televizije, a ona žena prije neku godinu kad ga je šutnula u dupe, faca mu je bila prestravljena kao da ga je vijao ne znam ko.
Kod Đokovića u Grčku?
Nije ni počeo meni lično je već presio.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:34.
Možda bi Vučića bilo bolje zatvorit u zoološki vrt umjesto u zatvor ili u ludnicu. Ne bi stizali da izbroje pare od ulaznica.
Ne vjerujem da blokada moze potrajati dugo
Treba i picoustom zabranit ulazak u CG.
Takodje, treba pozvati srpskog ambasadora na razgovor i urucit mu jednu prelijepu verbalnu notu.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 17 users browsing this thread. (1 members and 16 guests)
Bookmarks