Prema trenutnim prognozama, srijeda i četvrtak biće najtopliji dani ove sedmice, dok se od petka očekuje blagi pad temperature, ali i dalje iznad prosjeka za ovo doba godine. I dok se do kraja maja očekuje još tropskih dana, građani Podgorice na vrućine gledaju različito – od zabrinutosti do ravnodušnosti.
Ako se prognoze meteorologa obistine, očekuje nas jedno od najtoplijih ljeta u posljednjih pet decenija
A meni rekose El Ninjo ce ..
Ja ne umijem iskopat ni svoje postove a kamoli tuđe. No, zato si ti tu.
Ako se dobro sjećam, tema je ba ova ali je @Jakuza to zna' da zavrti u pravom smjeru
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne pada mi na pamet imam inspiraciju da otvorim temu sex kroz godišnja doba to bi bila dobra tema.
Više nisam ona stara ja.JBG.
Zbacila sam kožu ka zmija.
Mozda zat što u PG najmanje ima Podgoričana? Vruće im je na 37 kad unazad 15 godina na sjeveru je rijetko u podne dolazila žila u termometru do 37. A i stariji ste pa vam vrućine više smetaju, teže ih podnosimo.
Vjerovali ili ne do prije neđelju dana laganim jorganom sam se pokrivala i samo dvije noci preksinoc i prekpreksinoć sam spavala nepokrivena, a sinoć na Stari bogme frotir i čerđaf prigrlih u neko doba
eto tako, plus svake godine ista priča ka da nije Podgorica čitav vijek bila vrela i ljeti nesnosna.
Ja volim ljeto ali kad predje 40 nije mi po volji.... zabijem se pod klimu i uzivam. Ne prija mi ali što ću, bolje klima no vrućina...more, bazen, kada razladim se i ljepota!
Što se mene tiče milije 40 no 3 i 5 ili ne daj bože minus![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Kako je lijepo zaladilo... da iskoristimo ove 2 dana.
Od vikenda opet priganje.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja se juče popodne prelijepo isplivah, temp mora je bila idealna - mlako hladna.
"I shut my mouth and hold the light"
Je li vam hladno tamo u Pg?
Šta vam najavljuju za sjutra?
Za sjutra 26,7,idealno
Myki,ipak si se pokrila?![]()
...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks