Mogla bi bit tema samo o tome što je Orson Vels rekao o ovome ili o onome, ali tu je Jutjub i lako je proguglat. Ovo mi je isto jako interesantno, pitaju Orsona Velsa da li utiče nasilje u filmovima na ponašanje ljudi, prije svega omladine. I pitaju koristeći čudnu frazu "glorifikacija nasilja" koju je lako objasniti, nasilje radi nasilja iako, realno, u filmu nema potre4be za njim...ali, opet realno, nasilje je uvijek potrebno u filmovima ako se želi postići realističnost jer nasilje je svuda. Meni više prija podjela na kvalitetno nasilje u filmu i na nekvalitetno. Ovo su vrlo subjektivne kvalifikacije, recimo, nikad nisam volio filmove K. Tarantina ali nasilje u njima je kvalitetno, teško je objasnit. Prije neku noć sam gledao horor film Terrifier, pun nekvalitetnog nasilja. Moglo bi se sad još svašta napisat što podrazumijevam pod tim ali nema potrebe a i kasno je da pišem romane. Uglavnom, evo videa
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne kvari sadašnjost zbog prošlosti koja nema budućnost.
The capacity to love someone who is different from you is the best source of growth.
"I shut my mouth and hold the light"
Peace isn't the absence of problems. It's the absence of internal war.
Be the keeper of yourself in the alignment.
"I shut my mouth and hold the light"
Ne prestaj kada si umoran. Prestani kada si gotov.
Seljak je Duša Naroda!!! Ako umre seljak, umrijeće i Zemlja!
Kao i oni neki Ljudi, posebni, kao i Ljubav, i ona- sve ti da od sebe, najiskrenije, lako, i bez rezerve, puni te ljepotom... a zauzvrat ne traži ništa.
No je ipak ponekad zalijem, i poneku lijepu joj šapnem kad smo sami, da zna da znam.
Jer i ona, kao i oni neki Ljudi, i ona Ljubav, bez Čuvanja će na kraju ipak da svene.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks