A Ljaljo se oglasio
Interesantno.
Naši zvaničnici zaduženi za bezbjednost baš vole da se hvale sa raznim uspjesima.
A sad....gromoglasno ćute.
Jedino mi je logično da ovo nije bio samo šamar Vučiću, već i nekome ko mu je obećao da ovi mogu doći.
Logično bi bilo i da se hitno i zvanično traži objašnjenje od Srbije, sa daljim koracima kakvo god da je objašnjenje....a ni toga nema.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
A Ljaljo se oglasio
Mnogi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Najjači mi je koment jednog iz Srbije ovaj plaća ovim ekskurzije iz našeg džepa.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kakvo objašnjenje od Srbije kad žvalavi psihopata već histeriše o goroj od ustaške vlasti u Crnoj Gori. Konjoglavi već po informeru plače kako su putnici iz Srbije, sa sve ženama i đecom, bili sat i po bez vode, toaleta, kako ovo kako ono. To su ti zvanični stavovi Srbije, eto ih saopštavaju bez ikakvog poziva na izjašnjenje.
Last edited by NHM; Yesterday at 19:22.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa sto im nije poslao po flasu vode i sendvic osalame
nothing comes from violence and nothing ever could
Добро да прегледају утробе тих бусева.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam je li bilo, je li vam palo na pamet da je ovo previse providno?
Kao ono sto posaljes nekog sa kilo droge da bi njega uhapsili a ovamo sa drugr strane prodje kamion.
Pa da bi prošao kamion.🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-mogu-u-srbiju
Ha ha ha, e što radi picousti
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Ne bi me cudilo da dio iz BIA ili njegovog okruzenja pravi odstupnicu polako.
Ovo je bilo providno i ocigledno. ANB zna metode BIA [mozda su im i iste] plus je Francuska javila sto se sprema. Sinoc se na X pisalo o ovome.
Odavanje tajni Medenog AI i ovo su bas potezi koji lice na neku struju koja se odvaja od Vucica i pravi mu sve vecu stetu.
Ali evo bolesnik ne pusta CG tablice u Srbiju izgleda![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E zamisli sta bi se pisalo da je cg to ikad uradila....ali ovo je sad vucko nije srbija
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jel realno da ne pušta CG tablice?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
istina je
She is only here to annoy herself!
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks