Nadjose li ko je bacio suzavac na Rikija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nadjose li ko je bacio suzavac na Rikija
Jel ovo zbog samita EU zvaničnika
"Crna Gora zabranila ulaz grupi državljana Srbije sa kriminalnim dosijeima: Navodno došli u Tivat da obezbeđuju Vučića." nova.rs
Jer su do sad komotno mogli da prođu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Neka to no i lokalnog Brdzu sa Zlatice prebi zagoricki klan... nema talasanja
Evo ga i spisak putnika
CdM objavljuje spisak putnika kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru
https://www.cdm.me/hronika/cdm-objav...k-u-crnu-goru/
Slike su sa portala vijesti
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dno-djelovanje
Sent from my S25+ using Tapatalk
Bar 7,8 su po prezimenima prepoznati kao mma borci pod pokroviteljstvom cuvenog Simetrije.
Ćaci staff
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; Today at 14:39.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Да оће неко на пресу питат жвалавог како му падоше ови ћаци момци.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sa slike se vidi intelektualna elita srbije
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
*ЋАНУ*
Дневна доза дебила Дајка. Биће сигурно касније клип о недужно утамниченим туристима, само зато што су Срби. Мораће.
https://x.com/i/status/2062130977913123193
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Misliš tvoja dnevna doza ti si mu jedini ostao.
Nego ne kontam čarter let 90 bezbjednosno interesantnih likova pokušava da sleti ođe.Da nije sve to malo sumnjivo.
Samo istina na informeru kao i uvijek… nidje pomena od picoustog,kakvo je ovo smeće od novina.
A šta će tek da uslijedi,kakvu će pricu smislit,nevjerovatno. Posle se čude sto srbija ne može da prismrdi evropskoj uniji(bio neko za nju ili ne)sa ovim bolesnicima na celu države i sa ovakvim medijima koji brane ove kriminalce.
I jos vele Srbi prošli golgotu od Crnogoraca,kakvo ispiranje mozga…
@NetworkMaster tek sad viđeh za koga zboriš.Okle ti da ga je prebio kavački klan?
Vratise 90 turista samo zato jer su srbi. Eee pa vele posle litije i oslobodjenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Svi iz zagorica su kavcani) ma salu na stranu naletio je na nekog momcica kratkog fitilja vika psova galamio je na njega a ovaj po kratkom postupku. I sad imamo plakanje politickih partija i predstavnika jer je ovo atak na njih... izgleda doslo vrijeme da ne smijes politicke aktiviste tuci
Dođe 90 momaka čarter letom i odmah uzbuna, hibridne prijetnje, ugrožena država....
Ne može se momačko veče organizovat od srbofobije.
A makse njega na zlaticu gledaju ko da je amfilohije a ovamo neku kafanu u kralja nikole je drzao dje se pjeva vule i bule okruzen sa primitivnim drustvom.. tako nista nije iz cistog mira osokole ljudi a mek stomak. " ko se lača mati"...))
No evo mozda neko baci komentar
Koliko god ću sam sebi čudno zvučati, ja sam ponosan danas na Crnu Goru zbog ove reakcije i zabrane ulaska ovim kriminalcima. Svaka čast.
Kakav gaybal od leta, da nisu prekracivali vrijeme u avionu igrom "ko koga obali taj ga tome uvali"
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 8 users browsing this thread. (2 members and 6 guests)
Bookmarks