@NHM
Ahahahha znači...
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Odje moram poci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@NHM
Ahahahha znači...
Što piješ ti @joni sumnjiv si mi nešto.
Jogurt,tačnije kiśelo mlijeko.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Na'mpade mi gyzica,spava li već...![]()
...
@joni mada prije će se sjetit @NHM
Ne znam kako mi na'mpade kad smo pjevali kao djeca-zumbuli zumbuli cvatu,Kuliš ti gyzi tatu...
Kome se tačno pjevalo,u magli mi je da je Kuliš valjda ako se dobro sjećam bio dr,ali koga je gyzio,advokata ili...?
...
Ili sam previše star ili sam previše mlad. Nikad čuo...za pjesmu. Kuliš...dr...patolog ili nešto za briseve...nisam siguran
Znači NHM-u skuplje dođu svećice na torti nego torta
Nisam ja baš prestar, samo sam star u duši. A svakako nikad nisam slavio rođendane. Kuliš bio čuveni patolog, ko zna koliko je leševa obradio. Pretpostavljam da otud pjesma oko guženja nečijih očeva, iako je nisam čuo ranije. Đe od mrčenog Kuliša nekrofila napraviste...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ma bio je derpe,i taj advokat...ali aj sjutra ću saznat![]()
...
Mada sam zapamtio da je postojala kletva sa njim u glavnoj ulozi, ali se ne mogu tačno sjetit kako je išla. Nešto tipa dabogda ti Kuliš radio sistematski pregled, uspostavljao dijagnozu ili tako nešto.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I dan danas je otpjevam ponekad u prolazu kroz kuću ono, pojma nemam ni ko je Kuliš ni što taslači tate...
I strinu sa osam kobasica često izustim...
Sent from my 17PM using Tapatalk
...
Bilo je masu derpea u dobroj muzici 80-ih,ali nisam obraćao pažnju,tj. nisam imao kad.
Eto reimo i Bronski beat pjevač im je gej a skoro sam pročitao,itd.
Marc Almond vjerovatno,ali ima strašnih stvari,ovu obožavam.
...
Evo viđu ali nisam tad u to doba mislila o tome.
JBT u koliko *****luka na sve strane sad će neki NVO da me tuži još mislim zabolje me ali koji Q je više ovo sa *****lukom.Ka da se promoviše.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja nemam ništa protiv,samo neka su što dalje od mene,tj. da me ne dodiruju nikako!
...
Ahahhaha neće tebe no mi je više majke m dostai što je ovo sve sami *****i ništa muško u njega.
Mislim ponavljam nema veze sve okey ali što je mnogo mnogo je.
Ka da je trend a ne neka prirodna pojava.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks