200kv ciscenja za 100eura tesko.
Ćao svima, živim u Švedskoj a imam kuću u Baru tačnije Šušanj. Postoji li neka ozbiljna firma koja bi nudila usluge obilaska, povremeno održavanje kuće i čišćenje najmanje jednom godišnje. Možda isto i povremeno plaćanje računa.
Neko moje misljenje recimo ja platim nekoj firmi recimo 50 eura mjesečno a ona obiđe kuću 3-4 puta ili očisti kuću od 200 kvadrata za recimo 100 eura, nadam se da postoji takva firma lokalno.
Nije naveo u kom periodu treba obic 3-4 puta i ocistit 200m2 za 100€.
Mozda jednom u pola godine ili godinu.
po primoriju je satnica ciscenja ~15 eura
tu ti je najbolja opcija da nadjes nekoga iz komsiluka kome vjerujes za to - ostalo ti ostaju ove security agencije, one nude usluge zastite imovine, obilazaka itd
Porodica iz Švicarske traži radnicu za čuvanje djeteta – plata 600 eura plus bonusi
Ako možete, objavite oglas. Tražimo djevojku ili ženu za rad u Švicarskoj koja bi čuvala dijete i pomagala oko kućnih poslova. Nudimo neto platu od 600 eura, a uz to su obezbijeđeni avionska karta, smještaj i hrana.
Osoba koja bude radila s nama ješće istu hranu koju i mi jedemo, a na hrani ne štedimo. Sigurni smo da će samo kroz hranu mjesečno pojesti više od 1.000 eura, jer kupujemo kvalitetne i skuplje namirnice.
Kada smo ranije tražili radnicu, mnogi su govorili da je plata mala, ali treba uzeti u obzir da su u ponudu uključeni smještaj, hrana i prevoz, što je u Švicarskoj veoma skupo. Kada se sve sabere, ukupna vrijednost onoga što osoba dobija je blizu 2000 eura.
Ako se radnica bude dobro pokazala, na kraju ćemo je nagraditi bonusom od 100 eura.
Osoba koja bude radila kod nas imat će privilegiju da živi u centru Ciriha, što nije mala stvar, i da radi u ugodnom porodičnom okruženju. Zainteresovane osobe mogu nam se javiti.
Jes ovo ti?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ili on ili neki Piroćanac...
...
600e u Cirih.
Pa ovo je dobitak na loto. I vjerovatno doma ide svake 6 mjeseci.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Više bi joj se isplatilo svake 6 mjeseci poć kući no jednom mjesečno poć da popije kafu i kupi sebi nešto od kozmetike,higijene...
Eto, možda neka mrčenica prefigana da pođe,traži da joj platu uplaćuju na račun, izdrži godinu i onda presavije tabak i tamo ih tuži. Vjerovatno kod njih to spada u kategoriju robovlasničkog odnosa.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks