Mislim da je potpuno bezbjedan za sve vrste felni
Ja ga koristim na felnama diamond cut koje su baš osjetljive na kiseline i dimer i nikad problema
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Mislim da je potpuno bezbjedan za sve vrste felni
Ja ga koristim na felnama diamond cut koje su baš osjetljive na kiseline i dimer i nikad problema
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Gledam ovo i čudom se čudu, pa vi dajete ogromne svote novca za pranje vozila.
Za felne jedno, za stakla drugo, za lak treće, za gume četvrto, za farove peto...
Daleko da je kritika, nebitno mi je na šta trošite sopstveni novac, ali sam u čudu, pjena za staklo, pa pa sprej protiv insekata na staklo, pa onda sjaj za staklo...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ovaj proizvod je u pitanju. Dodje u kutiji.
A Bugi auto perem redovno i perem ga sam i uzivam u tome. To je nesto sto me opusta, kao i mozda vecinu odje koja je i plus ne mogu da se vozim i vozim prljav auto. Kad su kise odem i ocistim ga ujutra da je makar to cisto. Inace ga perem nedeljom. E sad koliko se daje na to ne racunam jer je moj gust. Pricah odje o proizvodi koji sam nasao, kazem kupovao sam i sonax po 20e za felme i gel za gume 16-17e ali to traje nije jedno pranje. Ovaj roton moze lagano 5-6 pranja sto te ispada 1e po pranju. A gel sonaxov moze da traje godinu.
Jedino jos da nadjem taj dobar gel za gume jer sonax koliko god namazao tanko i kasnije presao suvom krpom uvijek ostane nesto sto prska po autu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
K2 sjaj za gume je isto odlican...Dodje u kutiju, boca je providna i dodje sundjer...
Ja mislim da mi je godinu ipo trajao....Zadnji put je bio 10-11e
Sija dosta i ne skida se na prvu lokvu
Stay salty.
Gdje se moze naci dobra hobby ekscentricna polirka i propratne paste za poliranje?
Platim brate moj da mi operu auto.
A novac ulažem u sebe a ne u auto.
Bukvalno sam ti napisao da me zabolje đe ulažeš novac samo sam se začudio i dobio odgovor, bolest mozga, vožnja A i B, prevoz glupost ušteda.
Vjerovatno je to od encefalitisa, ali ne mogu ti pomoći kada se nađeš uvrijeđen na sve što pita neko drugi. Vrijeđaj se i dalje isto me zabolje![]()
Living on the EDGE side
Šalimo se malo, lagano. Iskuliraj se, upali klimu, uloži 2KW u sebe
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Da odradimo anketu van foruma bi li više ljudi pod klimom jelo i pilo dok se puni auto ili lakiralo felne i čistilo auto?
Ah kako sam grešan što ovdje pišem![]()
Living on the EDGE side
Nisi griješan, ni da Bog, no ti je nešto pao napon pa brkaš pojmove
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
bugi u zadnje vrijeme
https://youtube.com/shorts/6Is6lNthA...BlakSxb8DSEWYP
0:34
https://www.youtube.com/shorts/G62rd...;feature=share
Last edited by Laz; 31-05-26 at 19:28.
Pirotjanac klasični![]()
Ako perem kuci dje imam perionicu traje i po 2h i to je level pro uzivanje. Na samousluznoj sam sebi napravim taj gust koji traje masu krace ali svakako je meni licno za moj merak i gust.
I nije sve u parama i u vremenu. Nekome je to izduvni ventil za nesto, meni licno opustanje itd. Nije sve u kilovatima, eurima, jelu pod klimom itd. Neko voli da legne i spava posle podne ja evo ne vise volim auto da perem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AmFi; 31-05-26 at 20:51.
Moje je zreo za pranje siceva, prednjh pogotovo....biste li uzivali bar malo da tudje operete?![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Aha, glasni se Tiću. On bas uživa u tome.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks