Hahahahahahahaha neka sto je izasao sa tom pjesmom nego na kraju izjavi kako je izasao sa tom pjesmom da bi izdrzao 3 runde borbe, jer je to priblizno sa ratistem![]()
FNC najpostenije borbe.
Kum ti organizator, treba ti pobjeda za motiv dalje, i radis protiv nagazne mine koja ima 140kg i boksa.
A kako ima 140 moras boksat jer u rvanje se nema sto tu uzdat.
Kao borac, stil.
Kao covjek je gospodin.
E sad Shlemenko.
Moja predikcija je da ce Ilke da pregazi Djanija
Dajte link ne radi kick
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prestali su da rade linkovi, pu.
Jel realno ovo.. ima li ko link?
Kako su cekali glavnu borbu i sve ih pogasili,pih
Sent from my 2406APNFAG using Tapatalk
Budućnost
Uu, dobra je ova glavna borba bila, kao da gledaš UFC.
Nadje moj sin nesto, raman odfkedah ori kraju, predao Ilic poluga
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moze da se vrati na taj link pa odgleda od pocetka.
Zao mi Shlemenka.
Ilić dobro poče,i...zeznu se.
...
Shlemenko izgradio karijeru udarcima iz straha sto bi reko Barbir.
Krene mu neko i on zazmuri i pogodi hahahah
Zamislite koji su nivo ovi borci s Balkana kad ovaj Barbir, koji je imao problema da skine pa je u mec sigurno usao nedovoljno svjez, dominira scenom, a onda ode na DWC i bude prebijen ko pocetnik.
Hahahahahahahhahahaha a sta radi ovaj brat Bruda, stvarno brate iz tebe samo neka zloba izlazi, skalaj malo umrijeces od nervoze sa 35
Odje mora da pane revans pod hitno, nema u toj kategoriji zanimljivijeg meca, Ilke sa 37 god ulece kao da ima 20, bas fin kraj eventa
Ja samo realno zborim.
Bukvalno gledamo najnizi nivo MMA sporta.
Ali se posteno potuku, a to malo dje ima.
Ipak povlačim ovo što napisah.
Barbir ne pomjera glavu u razmjenama, samo je pitanje vremena kad će neko ponovo da ga uspava zbog toga.
Ali mu je Jiu Jitsu dosta dobar.
Ilić ima tako dobar lijevi direkt, tako ga lukavo provuče u razmjene.
Ali standardni problem sa Ilićem, nakon par minuta rvnaja njegov Kardio bukvalno ne postoji.
Zanimljiva je bila ova 1 runda borbe, ali da su pošli u treću rundu (da ne pominjem petu) to bi bilo smiješno gledati ja mislim, jer su nakon 1 runde već bili mrtvi umorni.
A kako podje Vaso...namješteno nešto...?
...
A nije no dje ce protiv skolovanog boksera viseg od njega.
Jedino rusenje, sto je i probao, ali tu falilo treninga kao i tijela da ga poklopi.
Odbrani se ovaj, podize, krenu stnd up i kao skolovani bokser pogodio jetru, nije bacao sake u prazno ko ostali u MMA.
Uzeta lagano kvota 3.40, a danas 2.38.
Janičić reko za Hondu da ne moe da ugui Dalibora, moe samo da ga kontrolise i da mu krade runde.
Navijao je i tipovao na Mugivaru, ali ovo je naveo kao jedini nacin da pobijedi Honda.
Tako i bi.
Ilke izaa na ring uz Đusovu pjesmu Bata Kan Kan. A neko na YouTube video borbe napisao ovo, hahaha:
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks