dvije godine zaredom lucho brt moj spašava evropski fudbal. prvo je ugasio onu prevaru koju su odje proglasili trenerom - simone inzgahi kako li već, za čoeka znaju samo radi brata njegovog, to dovoljno govori o njemu. pa danas protiv ovog terora koji igra arsenal a koji je nekima fudbal. fudbalska pravda je zadovoljena. sad opet može u onaj njegov kafić u gijonu da gleda svjetsko i gali ga. najbolji trener svijeta, ubjedljivo. ujedno i pokazao svijetu da je mbappe podosta precijenjen
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
napokon malo pravde za nogomet, tim prije sto je bas gabriel izveo johna terryja.
saka za 85 minuta na terenu imao 4 dodavanja.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne znam ljudi, voliim i ja napadački fudbal, volim majstore i tehnički potkovane igrače više nego ikoga, volim ono što svi doživljavamo kao "dobar" fudbal... ali moramo da kažemo kako jeste, da postoji i druga strana, da je sasvim prihvatljivo da se neko brani i odbrani, pogotovo ako to radi na vrhunskom nivou i ne dozvoli nijednu šansu iz fiksnog posjeda i "podređenog" položaja. PSG to što je napravio večeras je bilo iz kontri i iz glupo napravljenog penala. Na kraju su penale bolje izveli i zbog toga i pobijedili, i uvijek ću reći da je i to vještina i psihička pobjeda nad protivnikom - samo nemojmo o anti-fudbalu i pravdi i ne znam kakvim ezoteričnim i mezafizičkim objašnjenjima koji pravdaju pobjedu PSG-a u utakmici koja je bila 50-50.
Arsenal mrtvi nije zasluzio nista da osvoji
Trebali su na kornu opet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nije. Realno nije
volim dobru odbranu, reci cu slobodno, 99% vise od prosjecnog konzumenta nogometa, i sve je to na mjestu i legitimno. samo su jebeno mrzni. nije sto mi je u opisu navijackog mjesta da ih mrzim - onu generaciju sa bergkampom i henryjem nisam mogao ni da mrzim koliko je trebalo - nego su objektivno mrzni. ne znam kad je zadnji put neka ekipa bila univerzalno omrazena kao ova generacija arsenala. dodatno su mrzni sto mogu da igraju, i ono sto bi presli centar su bili dobri sa loptom. mrzni su, eto, a gabriel najvise od svih.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ovo je suština, i tačno je, i to je i neki moj sentiment u vezi njih. Mogu da igraju, ali neće, i to je isključivo Artetino, i zbog toga mi je neshvatljiv. Korner mu je bitniji od otvorene igre, defanziva od umijeća - ali moramo reći da je stvorio skoro savršenu ekipu u svakom pogledu, kako god obrneš.
Tebi pripada da ih ne voliš iz navijačkih razloga, sve ti je dozvoljeno.
Veli lik trazio je Gabriel da puca 5 penal
Mogao je i Anri da sidje i on bi mu rekao to brate moze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Anri bi ga dao da ne trepne
Utakmica koja kyrca valjala nije,niti zaslužuje komentar.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks