Beast in me.
Poslije 2 epuzode obecava triler.
Vidjecemo...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Gledam Your Friends & Neighbors trenutno, dobra.
Sent from my phone
Beast in me.
Poslije 2 epuzode obecava triler.
Vidjecemo...
Poceh Widows Bay serija mjesavina horora, misterije i komedije
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Gleda li ko From?
Umjesto da dobijemo neki epilog, oni su dodatno zakomplikovali sve. Težak smor.
Za treniranje živaca odlična, umjesto da se skoncetrišu na raščlanjenu postojećih misterija (a dobro su završili treću sezonu, lijepo se počelo uvezivati) oni ladno ubacaju fakin' lutke, goleme i šta li već, presmiješno. U ovoj sezoni, evo 5 epizoda prođe 2 puta se glavni negativci nisu pojavili koji su donekle i nosioci serije, muk o njima, pakao...![]()
Last edited by BiTrAtE; 19-05-26 at 09:58.
A najjače od svega kad su napokon ubili jednog od negativaca, oni su ga posle par epizoda vratili, tako da svo ono cimanje da se nađe oružje protiv njih je bilo samo beskorisno trošenje vremena.
Plus, i dalje ne znamo šta i đe je onaj toranj. Ne znamo ni ko je bio na radiju (to su očigledno zaboravili).
I sad posle 3 sezone imamo novog negativca - lika u žutom odjelu, i par epizoda posle njega dobili smo i lutke, koje su još gore od glavnih negativaca, ako je vjerovati Tabiti.
E da, imali smo i onaj pokušaj "story walkinga" koji se isto završio kao mućak, tako da i to veze s vezom nema, samo popunjavaju sezonu sa pričama koje ne idu niđe.
Koncentrišu se na 20+ različitih likova, većina njihovih priča i radnji ne vodi niđe, onda se jednom u 10 epizoda desi 5 minuta nečega bitnog i to je to za tu sezonu.
Bukvalno sve bitno što se desilo za ovih 3+ sezone može da stane u laganih 10 epizoda a možda i manje.
Evo nešto malo veselije. Stiže za 2 nedjelje.
Beast in me boooomba serija.
Praznik od serije
Šta ti se najviše svidjelo u seriji, al' pošteno?![]()
Izvukli su je Claire i Matthew,inače predvidiva skroz...a koji je utisak ostavila eto se i ne sjećam sad nekih detalja oko onog detektiva,jačeg od rahmetli Brusa i Čaka zajedno!
...
Đe gledate Daton ranč?
Ako voliš likove iz The Wire,Jamie Hector i Lance Reddick,pochni Boscha,ja sam zbog njih počeo i evo već sam na Bosch Legacy.
...
Kakvo antiklimatično finale "The Boys".
Cijela 5. sezona je bila srednja žalost ali ove poslednje dvije epizode su baš razočarale.
Nema ga na Netflix
https://www.imdb.com/title/tt7335184/
Poceh ovo, obecava poslije 2 epizode, vidjecemo, ima Dexter prizvuk.
Odgledah The Chestnut Man, prva sezona odlična, druga očaj živi
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Izašla cijela sezona za Spider-Noir (torent, imate prevode na Titlovi). Pogledah prve dvije epizode, za sada veoma dobra.
p.s. Imate kolor i crno-bijelu verziju, pa pazite šta skidate/gledate.
Odgledah "Legends"... Ko nije - ela slobodno
Šta dalje?
..sa Netflixa, još uvijek.
You...
ili Sex education.
...
You odlicna. Drugu sezonu zavrsavam.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks